x

saznalo se

Evo čija je zaista vila na Zvezdari u kojoj živi Stefan Karić - nije od njegovog oca Osmana!

Život članova porodice Karić godinama je tema srpskih medija, a iako nije bio direktan učesnik rijalitija, biznismen Osman Karić često komentariše javne događaje, zbog čega je ipak zastupljen u rijaliti i estradnom svijetu.

Njegov sin, Stefan Karić, nedavno je osumnjičen da je fizički nasrnuo na starletu Natašu Šaviju, zbog čega je oko mjesec proveo u pritvoru, a to je samo jedan u nizu njegovih skandala.

Zavodnik sa Zvezdare, kako zovu mladog Stefana, bio je učesnik više sezona popularnog rijaliti šoua "Zadruga", a nakon pete sezone riješio je da pauzira rijaliti karijeru.


Od tada, on se djelimično povukao iz javnog svijeta i trudi se da, koliko može, privatan život zadrži u svoja četiri zida, a ta "četiri zida" nalaze se na Zvezdari, u dobro poznatoj vili, kojom se Karići često hvale.

Upravo je ta vila čest predmet komentarisanja, a nisu rijetke ni prozivke da "Osman tu vilu nije zaradio".


Kako ekskluzivno saznaje Telegraf.rs, vlasnice ove nekretnine koja se zvanično vodi da ima 132 kvadrata, zapravo je Osmanova žena, Kristina.

Kako smo ekskluzivno saznali, a zatim i dobro provjerili, Kristina Karić se vodi kao zakonita i jedina vlasnica. Prema našim saznanjima, Kristina je vilu naslijedila, piše Telegraf.


Nakon saznanja ovih informacija, kontaktirali smo Osmana i Kristinu, kako bismo čuli njihov komentar. Na Osmanov telefon nam se javila upravo Kristina, ali na jasno postavljeno pitanje o kući nije željela da odgovori, već nas je zamolila da joj pitanje napišemo u poruci, kako bi ona i Osman zajedno odgovorili.


Nedugo zatim, stigao nam je pismeni odgovor.

- Na ovo pitanje ću vam dati jasan odgovor. Kuća je naša, to jest, mene i moje žene sa kojom živim sad će evo 26 godina. I nemamo jednu kuću na Zvezdari, već dvije. Jedini nasljednik će biti Stefan Karić - odgovorio je Osman u svoje i ime supruge, a mi vam prilažemo dokaz gdje jasno piše da je vlasnica Kristina Karića.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.