x

svadba, svadba

Evo kako izgleda snajka Džehverovićevih: Teodorina snajka poput princeze!

Sin bivše rijaliti učesnice Gordane Goce Džehverović i brat pjevačice Teodore Džehverović Sava Džehverović je danas stao na ludi kamen, a njegova izabranica Adriana Kadar je zablistala u vjenčanici.

Naime, nakon što su sve zvanice pristigle na luksuzno slavlje koje su Džehverovići priredili u jednom prijestoničkom restoranu, pristigla je mlada Adriana, koja izborom vjenčanice, ali i svojom ljepotom, nije nikoga ostavila ravnodušnim, pa su je svi dočekali s oduševljenjem i gromoglasnim aplauzom.


- Danas mi je najveseliji dan u životu, doživjela sam da se Sava oženi, da napravimo ovo veselje, da tu vezu krunišemo brakom, znate i sami da već dugo traje. Hvala Bogu, došao je i taj dan - otkriva Goca.

Goca je otkrila i koliko se glamurozno vjenčanje spremalo i šta su spremili svojim zvanicama.


- Pa, znate kako, jesmo, s obzirom da je bila ova korona, pa smo morali da odlažemo dva puta, ali sada je konačno došlo vrijeme da i to odradimo. Sve u svoje vrijeme, što bi se reklo. Biće malo sa nekim performansima, mi to volimo tako, takvi smo, biće iznenađenja i biće jako lijepo - priča ona.


Džehva se dotakla i svoje snajke, Adriane.

- Zadovoljna sam snajkom, stvoreni su jedno za drugo. Što se kaže, dva tijela - jedna duša, hvala Bogu, srećna sam zbog toga – zaključuje Goca.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.