x

UNUTRAŠNJE STANJE

Evo šta znači kada sanjate poplavu

Poplava u vašem snu može predstavljati uznemiren um i neodoljive emocije ili izazove sa kojima se možda borite

Snovi često predstavljaju naše unutrašnje stanje, ono o čemu samo mislimo ili pak ono što u realnosti okupira našu pažnju.

Ako sanjate razornu poplavu i probudite se uznemireni onim što ste vidjeli, to bi moglo imati više značenja, u zavisnosti od vašeg emocionalnog stanja i okolnosti koje nosi vaš san.

Poplava u vašem snu može predstavljati uznemiren um i neodoljive emocije ili izazove sa kojima se možda borite. To takođe može ukazivati na krivicu, skrivene strahove ili očekivanje lošeg događaja, posebno ako se u vašoj kulturi i vjerovanjima na poplave gledaju negativno.

S druge strane, sanjati o poplavi, posebno ako je praćena jakom kišom, simbol je nade, snage i hrabrosti. To je znak da ćete, bez obzira na izazove, krenuti ka novom početku.

Ovo su neke od situacija koje možete sanjati i njihova značenja, prenosi "Practicalpie.com".

Poplava koja nosi

Naš najveći strah u vezi sa poplavom je da će ona odnijeti nas, nešto nama bitno, sve. Imati takav san može biti loš predznak i znak nevolja koje dolaze.

Vjerovatno je da su vas negativne emocije prevladale u posljednje vrijeme. Preplavljeni ste izazovima sa kojima se suočavate i čini se da ne možete da se izvučete. Ako se suočavate sa novim izazovima, možda ne osjećate da imate dovoljno samopouzdanja.

Odnijela vas je poplava, što ukazuje da trenutno imate malu ili nikakvu kontrolu nad svojim životom. Intenzivna osjećanja koja imate ometaju vaše racionalno razmišljanje, što zapravo ne pomaže u donošenju odluka.

Vaš izlaz možda nije jasan, ali postoji. Imate sve što je potrebno da prevaziđete svoje poteškoće i uđete u novi put u životu.

Vježbanjem samopomoći i uspostavljanjem zdravih rutina, očistićete svoj um i tijelo i povratićete jasnoću. Možda je vrijeme da se odmorite od preokupacije i dozvolite sebi vrijeme potrebno da povratite svoju unutrašnju ravnotežu.

Utapanje u poplavi

Sanjati da se davite u poplavi je uznemirujuće koliko san može da bude. Moguće je da prolazite kroz veliku patnju i bol. Osjećate se bespomoćno, slabo i mentalno iscrpljeno. Možda vas je nedavno pogodio tužan događaj iz kojeg niste uspjeli da se povučete.

Ako je to slučaj, pokažite sebi ljubav i saosjećanje koje zaslužujete i ne dozvolite da vas preplave negativne misli. Radite stvari koje volite, provodite vrijeme sa prijateljima i porodicom.

Bjekstvo od poplave

Ako u snu uspijete da pobjegnete od poplave, to znači da ste na ivici da postignete dugoočekivanu slobodu. To je veoma dobar znak koji signalizira novo poglavlje u vašem životu u kojem ćete biti najbliži svom pravom sebi. San predstavlja nepokolebljivu istrajnost i odlučnost da savladate svoje izazove i prođete kroz najteže situacije.

Došli ste tako daleko i zaslužujete da živite svoj život punim plućima. Trebalo bi da osjetite olakšanje znajući da nema razloga za brigu i da je vaš život na pravom putu. Jedino što možete da uradite je da održite raspoloženje, ostanete na svom putu i budete spremni za ono što vam život nudi.

Spasenje od poplave

Ponekad ne možete sami da izbjegnete poplavu i trebaće vam mala pomoć. Sanjati da ste spaseni od poplave znači da nikada nećete hodati sami. To je način univerzuma da vam kaže da ste voljeni.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.