x

Facebook grupa "Tražim majstora Sarajevo" okuplja najbolje majstore u gradu, pomažu i socijalno ugroženim!

Facebook grupa: "Tražim majstora Sarajevo" je nastala udruživanjem sarajevskih majstora. Grupa ima za primarni cilj da majstori dolaze do angažmana, a mušterije do provjerenih i sigurnih majstora. Dakle, na ovom mjestu se okupljaju svi majstori u Sarajevu, kao i oni kojima su njihove usluge potrebne. 

Facebook grupa: "Tražim majstora Sarajevo" izrasla je u pravu zajednicu. Naravno, ispočetka je to bilo svega par ljudi, a sada je to mjesto gdje se okuplja veliki broj majstora stručnih za obavljanje raznih poslova. Ova grupa je okupila pozitivne i vrijedne ljude koji žive od svog rada i prehranjuju svoje porodice, a svi kojima je potrebna brza i efikasna reakcija nekog majstora učlanjivanjem u grupu, samo jednim statusom, nikad brže mogu doći do rješenja. 


Inače, grupa je od svog nastanka odradila i dosta humanitarnih radnih akcija. To su majstori koji se odazovu administratoru i rade besplatno za socijalno ugrožene kategorije, tako da je iza vrijedne ekipe veliki broj dobrih djela. 


Facebook grupa: "Tražim majstora Sarajevo" već dvije godine organizuje sada već tradicionalno okupljanje sarajevskih majstora na Igmanu koje su nazvali: "Majstorijada". Ovo ujedno govori kako je sama ideja nastanka grupe i želja da se na najefikasniji način reaguje i obavi posao prerasla u pravo prijateljstvo.

Pored toga što ćete na ovom mjestu pronaći skupinu ljudi koja će vam obaviti potrebni posao, na ovoj grupi uvijek možete dobiti savjet od majstora. Kada postavite upit, za nekoliko minuta imate majstore iz tražene branše, imate uvid u njihove radove, recenzije i kritike.

Svakog majstora možete provjeriti ako ukucate njegovo ime i prezime u pretraživač grupe, i za trenutak imate galeriju svih njegovih majstorluka!


Grupa ima svoja pravila koja svi majstori poštuju. Ne smijemo dozvoliti da nam zanati izumiru, a kako je ovo jedna jako lijepa priča koju svakako vrijedi podržati i sama Ekskluziva je podržala ideju i odlučila da ovako lijepu priču predstavi široj javnosti. 

Dakle, ne oklijevajte. Ukoliko vam je potreban majstor, na vama je samo da se pridružite Facebook grupi: "Tražim majstora Sarajevo". Čekaju vas najbolji majstori, koji će vam rado pomoći i odazvati se vašem pozivu. Naravno, samim time ukoliko ste majstor, a još se niste pridružili grupi pravo je vrijeme za to. 

Postanite član Facebook grupe: 
https://www.facebook.com/groups/156777811472373/

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.