x

Fantastični Lapsus Band drugi put napunio Dom mladih u Sarajevu! (GALERIJA)

Kada je u pitanju subota iza nas u glavnom gradu BiH, može se reći kako je ona definitivno u znaku najtraženijeg benda u regionu. Lapsus Band je nastupio pred punim Domom mladih centra Skenderija. Ovo je drugi koncert popularnog sastava na ovom mjestu, a ako je suditi prema interesovanju publike, uskoro bismo mogli da ih slušamo i gledamo u samoj dvorani Skenderija. 

Lapsus Band je održao fantastičan koncert u Domu mladih. Nekada mladi i perspektivni bend u BiH je laganim koracima i kvalitetnim pjesmama dospio u sami vrh estrade u cijelom regionu, te su danas najtraženiji izvođači, dok njihovi nastupi ostaju upamćeni po sjajnoj atmosferi i odličnom izboru pjesama. Lapsus Band je na čelu sa frontmenom Emirom Aličkovićem brojnim Sarajlijama priredio noć za pamćenje, a hitovi "Santa leda", "Skote još te volim", "Budalo", "Hendikepiran", pjevali su se horski. 


Dom mladih je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a Emira kao i ostale momke su podržali članovi porodice. Ponosni na uspjeh svojih sinova bodrili su ih i ponosno pjevali sa njima numere koje su osvojile region. Utisak večeri jeste kako su sjajni momci opravdali obećanje da će Sarajevu pokloniti čarobnu noć. Dom mladih je bio centar dobre zabave, a kako se u posljednje vrijeme uveliko piše o najavljenom duetu sa Jelenom Karleušom, nema sumnje kako će Emir Aličković tek nizati ogromne uspjehe. Dio atmosfere pogledajte kroz fotografije koje je zabilježila ekipa Ekskluziva.ba portala. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.