x

Ferrari od 500.000 dolara potpuno izgorio nakon vožnje po kukuruzištu

Popularni jutjuber WhistlinDiesel stekao je slavu zahvaljujući smJelim vratolomijama i "divljim" projektima, i postao sinonim za uništavanje automobila. Sada su se na njegovoj listi našla još dva, od kojih jedan vrIJedan pola miliona dolara.

U okviru serije u kojoj jutjuber testira izdržljivost Ferrarija F8, novi spot je snimljen u gradu Vejko, u Teksasu, gdJe je egzotičnim i skupim automobilom vozio kroz polje kukuruza. Iako u Maranelu nisu mogli ni da sanjaju da će se F8 naći na takvom terenu, automobil je ipak pokazao dobre performanse.

Dok je jutjuber vozio automobil, njegova ekipa smJeštena u iznajmljenom vanu Chrysler Pacifica primjetila je vatru u zadnjem dijelu automobila. Tato je brzo zaustavio Ferrari i izašao iz automobila, kao i njegov suvozač, ali i svi koji su bili u Chrysleru.

Požar je izbio u blizini izduvnog sistema i brzo se proširio na zadnji desni točak. Pokušaj gašenja Getorejdom i Red Bulom je očekivano bio neuspešan. Nekoliko sekundi kasnije i Chrysler se zapalio, a jutjuber i njegova pratnja mogli su samo da posmatraju kako vatra zahvata oba automobila.

Vatrogasci su stigli za nekoliko minuta, ali su uspjeli samo da spriječe širenje požara po terenu, dok za automobile nije bilo spasa.

(B92)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.