x

optužio je da ga vara s menadžerom blaškom

Filip urlao na Priju zbog njenog menadžera? Incident izbio zbog ljubomore, navodno snimak uskoro izlazi u javnost?

Po estradnim kuloarima već nekoliko dana kruži vijest o navodnom skandalu na proslavi punoljetstva kćerke Ace Pejovića, a čiji su glavi akteri Aleksandra Prijović, njen suprug Filip Živojinović, kao i njen menadžer Danijel Blažić Blaško, koji se od pjevačice skoro nikad ne odvaja.

Iako se po prijestonici i na društvenim mrežama širi nekoliko verzija pomenutog događaja, kako nezvanično saznaje Kurir, na proslavi je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera, a sve zbog navodne Filipove ljubomore jer je Aleksandru optužio da ga vara upravo sa Blaškom.


- Prija je na proslavu punoljetstva svog kuma došla sa prijateljem i šminkerom. Njen suprug Filip stigao je ranije sa bratom i ocem. Na proslavi je bio i Aleksandrin menadžer Blaško, koji se od nje ne odvaja godinama. Oni su svi sjedili za istim stolom i sve je bilo u najboljem redu, dok u jednom trenutku nije došlo do teške svađe. Filipu je zasmetalo to što su se Aleksandra i Blaško sve vrijeme došaptavali i osmjehivali jedno drugom. On je u jednom trenutku dobio takav napad ljubomore da se zacrvenio od bijesa. Optužio ju je da ga vara sa Blaškom. Aleksandri je bilo jako neprijatno zbog svega, uopšte nije očekivala takvu reakciju supruga - navodi  izvor i dodaje:


- E sad, da li je malo veća količina alkohola učinila svoje ili ne, ne mogu da tvrdim, ali svi su bili šokirani zbog te situacije, posebno kad se zna da njih dvoje godinama imaju stabilan brak, iako se s vremena na vrijeme po medijima pojavljivala priča da nisu u najboljim odnosima i da im je brak na klimavim nogama. Aleksandra i Filip su u jednom momentu izašli van sale kako se ne bi raspravljali pred ostalim gostima i tamo su proveli nekoliko minuta. Uspjela je nekako da ga smiri, pa su se vratili za sto i pravili se kao se ništa nije dogodilo - dodao je izvor.


Kako navodi sagovornik, svi gosti su zamoljeni da o ovome ne pričaju javno.

- Vrlo je vjerovatno da je neko čitav incident i snimio i da će se to pojaviti na društvenim mrežama. Iako su svi gosti zamoljeni da o ovome ne govore nikom, priču je vrlo brzo po kuloarima proširio neko od gostiju. Ovo je mnogima bio dokaz da gdje ima dima, ima i vatre, pošto se već duže vrijeme šuška da između Prije i Blaška postoji nešto više od poslovne saradnje i prijateljstva - završava izvor, a prenosi Kurir.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.