x

FitBar: Sarajevo dobilo prvi restoran zdrave hrane! (GALERIJA)

U Sarajevu je 1. jula u ulici Branilaca Sarajeva 3 i zvanično otvoren prvi restoran zdrave hrane - FitBar. Uz brojne zvanice iz svijeta sporta, poput našeg najboljeg atletičara Amela Tuke, te mladih bh. košarkaša Njegoša Sikiraša i Marice Gajić, FitBar je otvorio svoja vrata za sve one koji žele zdravo živjeti i hraniti se.

"Velika je stvar što je grad dobio jedan ovakav objekat, s obzirom na to da je ishrana važna u životu svakog sportiste, ali i ljudi koji se žele zdravo hraniti", kazao nam je Tuka, koji je obećao ponovo doći u FitBar.


Među gostima je bilo i veliki broj zvanica iz svijeta sporta i fitnessa, poput Leona Svetlina, Aide Halilović, Admira Hadžića, Damira Zulića, Ade Mašnić, Ivane Džunić Vujišić, Tarika i Lejle Šečić, Ensara Čolpe, Nejre Ibrić, Dženane Imamović, Irene Katz i mnogih drugih, a svojim prisustvom otvaranje restorana zdrave hrane, uljepšala je i poznata voditeljka Ana Bavrka, koja je ujedno i zaštitno lice FitBara.

"Oduševljena sam ambijentom i gostima, ali i činjenicom da će Sarajevo, po uzoru na velike gradove Evrope, dobiti ovakav restoran. Za ishranu svih ljudi, bilo da se radi o poslovnom čovjeku, sportisti ili nekome ko želi samo promijeniti način ishrane, FitBar je dar sa neba. Uz sve navedeno, restoran zdrave hrane će imati i besplatnu dostavu, tako da ne trebamo više razmišljati o tome, koje namirnice su zdrave, a koje ne. Osoblje FitBara već to zna", kazala je nekadašnja "Miss world 2017" Ana Bavrka.

FitBar je itekako poznat brend. Riječ je, naime, o franšizi, lancu fit barova, a ovaj restoran svoj koncept zasniva na pripremi svježih, dobro izbalansiranih namirnica koje daju jela odličnog ukusa. Bilo da li ste posvećeni nekom određenom tipu ishrane, bavite se sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i tome šta jedete.

FitBar je nastao sa željom da zdravi i pravilno pripremljeni obroci postanu dostupni, kao što je i brza hrana, tokom radnog vremena ili šetnje gradom. U prijatnoj i neformalnoj atmosferi možete probati lagana jela koja dominiraju jelovnikom, uz raznovrsne smutije i hladno cijeđene sokove, a u ponudu će biti uvrštena i besplatna dostava, kao i dnevni meni prilagođen za jednu osobu.


Foto: Mirnes Mašić  

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.