x

posvetio se poljoprivredi

Folk pjevač već godinu dana živi u kolibi u Njemačkoj: Ćira se godinama ne pojavljuje u javnosti, a sada otkrio kako živi!

Pjevač Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira, već 25 godina sa porodicom živi u Njemačkoj, ali kako je korona zaustavila cijeli svijet i obustavila putovanja, pjevač i dalje ne uspijeva da se vrati u Srbiju, zbog čega iskreno pati jer svoje svoje roditelje i prijatelje nije vidio čak godinu dana.

Ipak, svoje skrovište pronašao je u vikendici iznad Štutgarta gdje se posvetio poljoprivredi.

- Tu sam od marta prošle godine, sad će da bude tačno godinu dana kako sam u kolibi - kaže sjetno Ćira i objašnjava kakva je situacija u Njemačkoj.


- Od 2. novembra pa do danas je sve zatvoreno, samo rade prodavnice za hranu. Ni frizerski saloni, ni restorani, ni kafići ništa ne radi, u gradu nema žive duše. Imali smo i policijski čas, pa su ga ukinuli, al’išta nam vrijedi kad nemamo gdje da idemo?!

Tvrdi da je u kolibi pronašao svoj mir i da višak slobodnog vremena koristi kako bi sadio povrće za sopstvene potrebe. Za sad ima samo bijeli luk, a na proljeće očekuje ga i drugo povrće.


- Za svaki slučaj da se nađe, ali nemam mjesta da snabdijevam Njemačku bijelim lukom - našalio se i priznao da mu je teško što godinu dana nije vidio svoju porodicu u Srbiji. Kaže da se zbog toga osjeća kao da je u zatvoru.


- Nadam se da ću polovinom marta uspjeti da dođem u Srbiju - kaže on i dodaje:

- Ovdje je zabranjeno okupljanje, ali mi nekad kršimo to pravilo, mada ne bude nas više od dvoje, troje. Skupimo se u kolibi kad je lijepo vrijeme i malo roštiljamo uz rakiju. 

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir/grandonline

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.