x

Folk zvijezda proslavila 47. rođendan u izolaciji: Anastasija plakala zbog Cece, poklone joj poslala po vozaču!

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je u intimnoj atmosferi, bez velikog slavlja, i u izolaciji u vili na Dedinju 47. rođendan, odvojena od najbližih, ali sa velikim entuzijazmom da će se ponovo naći pred publikom i provesti vrijeme sa svima koje voli.

Ipak, momente odvojenosti koji su bili neminovni zbog bezbijednosti ostalih članova porodice Anastasija Ražnatović je doživjela veoma teško jer nije u prilici da sve vrijeme provodi sa mamom. Kako Srpski telegraf saznaje, Tasi je teško palo što nije bila sa Cecom na tako bitan dan.

- Anastasiji je jako teško palo što je razdvojena od Cece, pogotovo na dan njenog rođendana nije mogla da zadrži suze. Potresla se jer je navikla da izgrli, izljubi majku i poželi joj sve najbolje. Tasa je za majku spremila jedan jako lijep poklon, koji je Ceci isporučen u njihovu kuću u Ljutice Bogdana.


- Dugo je razmišljala kako će da je iznenadi i planovi koje je imala su pali u vodu jer su fizički odvojene, ali je svakako učestvovala u pravljenju jednog od nekoliko poklona. U pitanju je ručni rad na jednom komadu garderobe. Tu su i kolaži sa njenim privatnim fotografijama iz djetinjstva, kada je Anastasija bila beba. Sljedeće godine će proslaviti kako dolikuje i kako je svojstveno Ražnatovićima, uz gala žurku, a ovoga puta su morali da improvizuju - otkriva za naš list izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje da je Veljko u posljednje vrijeme veoma emotivan i smjeliji nego ikad.


- Veljko ne gubi entuzijazam iako je pozitivan na koronavirus. Najviše se brinuo dok Bogdani i Željku nisu stigli rezultati PCR testa, koji su, na svu sreću, negativni. On je potpuno drugi momak otkad je postao tata. Smjeliji je, hrabriji, ništa ga ne može spriječiti da obezbijedi porodici sve iako je još mlad. Ceci je htio sam da spremi tortu, ali ne znamo da li je to uspio - kaže njegov prijatelj.


Veliki broj čestitki, ali i originalnih poklona, pristigao je popularnoj pjevačici, a da ne krije sreću uprkos novonastalnoj situaciji, dokazuje i stav koji je iznijela u jednom intervjua pred rođendan.

- Ne stižem da spustim telefon, danima već ovako. Mislim da sam dobila preko 2.000 poruka i bezbroj poziva. Ponekad se osjećam kao da radim u kol-centru. Hvala svima, znači mi vaša podrška i volim vas - kroz smijeh je poručila folk zvijezda.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.