x

(FOTO) Folk zvijezda sa mnogo kolega proslavila Aranđelovdan: Darko zaradio pare kod Đanija na slavi!

Kako pjevač Dragiša Trajković Đani živi u stanu, komfornije mu je bilo da slavu Sveti arhangel Mihailo proslavi u jednom beogradskom restoranu. Trajkovićima su gosti počeli da pristižu oko sedam sati, a pjevač ih je sa odlično raspoloženom suprugom Slađom, sinovima Milošem i Markom i kćerkom Sofijom dočekivao na vratima, dok je svirao bend iz Kragujevca kao pratnja Srećku Krečaru, jednom od Đanijevih omiljenih pjevača.

O provodu na Đanijevoj slavi godinama se prepričava, pa nema sumnje da će i ovaj put biti tako, a folkerova supruga je za Srpski telegraf otkrila detalje proslave, između ostalog i zašto slave uoči Aranđelovdana, a ne na sam dan slave.

- Đani ima još dva brata, a svi slave za sebe slavu jer svako ima svoj krug prijatelja, tako da smo se dogovorili da se rasporedimo u tri dana. Mi slavimo uoči, a oni dva naredna dana da bismo svi mogli da budemo jedni drugima na slavi. Mi smo iz krajeva gdje je porodica svetinja, obožavamo slavu i slavimo je tri dana, jedemo i pijemo u izobilju, pa se poslije okrepljujemo narednih deset dana - rekla je Slađa sme+ijući se, uz opasku da je uveliko bilo svanulo kad su se gosti razišli.


- Do sedam sati smo jutros ostali u restoranu, a vjerujem da je svima bilo lijepo. Za razliku od prethodnih godina, Đanija smo ovaj put poštedjeli, pa je najmanje pjevao. Đanijeve kolege su uzele stvar u svoje ruke, prije drugih mladi Uroš Živković, uz Slađu Alegro, Darka Lazića, Adila i Emira Habibovića, zabavili su nas na najbolji način. Svaka im svima čast - istakla je Slađa.

Sudeći po snimcima koji su isplivali sa Đanijeve slave, Darko Lazić je dobio bakšiš od nekoliko hiljada eura, budući da su mu na čelo lijepili novčanice čak i od 500 eura. Po običaju, domaćin Đani je bio najdarežljiviji, a atmosfera ga je najviše ponijela kad je Lazić zapjevao: "Stigla me je, majko, svaka suza tvoja".

- Đani umije da kaže: "Kad je bijeg bio cicija". Moj muž je galantan čovjek, a naši prijatelji pevači nisu došli da zarade, nego da uživaju, ali pare i muzika idu zajedno. Ljudi za ljepotu daju sve - zaključila je Đanijeva žena. 

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozivam vas u privatni bosanski seks klub - www.GetMeets.com