x

Foto kutija na vjenčanju i glavni razlozi zašto je trebate imati!

U doba selfija, Instagrama i Facebooka često radimo zabavne fotke sa prijateljima, a one su neizostavne na vjenčanjima. Najbolji način za dobivanje takvih fotografija od gostiju na vašem vjenčanju jeste imati iznajmljenu foto kutiju. Ako želite vjenčanje ispunjeno smijehom, zabavom i sjajnim uspomenama, foto kutija je pravi izbor za vaš veliki dan. Ekipa iz Photo Zone objašnjava glavne razloge zašto su foto kutije sve više tražene za vjenčanje.


Foto kutija je zabavna

Foto kutija je zabavan dodatak koji se uklopi u svako vjenčanje. Jedan od ciljeva svakog vjenčanja jeste da se svi gosti dobro zabave, a sa foto kutijom to je pun pogodak! Vaši gosti će biti oduševljeni. Stajati će u redu za fotografiranje s foto kutijom, a kada završe sa fotografiranjem i dobiju fotografije smiješe se toliko da se uvijek vraćaju napraviti još par fotografija. Fotografirati se možete i sa zabavnim rekvizitima za fotografiranje koje su sastavni dio svakog angažmana. Ukoliko imate pitanja tu je asistent koji će vam rado pomoći. "Foto kutija je bila vrhunac večeri i svi su bili zadovoljni s fotografijama. Hvala vam što ste upriličili naše slavlje" – često izjavljuju mladenci.


Foto kutija stvara uspomene

Glavni razlog zašto trebate imati foto kutiju na vašem vjenčanju (i zapravo, razlog broj jedan za bilo što u životu) jesu uspomene koje ona stvara. Foto kutija trenutno izrađuje fotografije te osigurava i gostima i mladencima svoj primjerak fotografija. Dok vaš službeni fotograf pazi da niti jedan trenutak mladenaca ne prođe nezabilježeno, foto kutija će biti zabava vašim prijateljima i uzvanicama i učiniti vaše vjenčanje trajnom uspomenom. Također, najmom foto kutije možete uzeti i knjigu gostiju u koju možete zalijepiti sve fotografije fotografirane s foto kutijom, a uz to vam vaši gosti mogu ostaviti i pisanu poruku što čini veliku uspomenu mladencima na njihov veliki dan. Nakon vjenčanja mladenci mogu pregledavati fotografije iz knjige gostiju te se prisjetiti kako su se zabavljali njihovi gosti na svadbi. Više o knjizi gostiju pročitajte ispod, za nju smo izdvojili posebno mjesto.


Zabavna knjiga gostiju

Knjiga gostiju (guest book) je svakako jedan od razloga da rezervirate foto kutiju za vaše vjenčanje. Profesionalni i susretljivi asistenti će se pobrinuti kako bi vam gosti ostavili poruku u knjigu pored fotografija. Ovakav tip albuma se najčešće pregledava jer je poseban, ispunjen toplim, ali i otkačenim porukama namijenjenih mladencima.


Namijenjena je svim uzrastima

Svi gosti od najmlađih do najstarijih su uključeni u zabavu! "Foto kutija je bila vrhunska, uživali smo jednako kao i djeca. Bilo je nevjerojatno i lijepo jer smo imali nešto gdje su se svi mogli pridružiti, djeca, djedovi i bake. " - izjavila je jedna mladenka. Ni djeca ni odrasli neće ostati ravnodušni pored zanimljivih detalja i ovog ne zahtjevnog „fotografa“, koji vas neće gnjaviti s namještanjem i poziranjem, već će vas jednostavno pustiti da budete 100% prirodni i opušteni. Ovdje postoji samo jedno pravilo, a ono glasi: „Što luđe - to bolje!“


One su moderne

U dobrim starim vremenima izrađivale su se sve fotografije. Pojavom digitalnih kamera i društvenih mreža fotografije se skoro pa nikako ne izrađuju. Sa foto kutijom sve fotografije osim što se odmah izrade (za par sekundi), također su odmah dostupne u online galeriji i moguće im je pristupiti sa smartphone-a ili računala. Da ne spominjemo dijeljenje fotografija na društvenim mrežama kao što su Instagram, Facebook, Whatsapp ili Viber. Ono što također sve ove fotografije čini posebnima je to da su sve fotografije računalno obrađene i nose temu vjenčanja, imena mladenaca, datum, zahvale… Naravno sve fotografije ostaju i u digitalnom obliku pohranjene na računalima, smartphone-ima i društvenim mrežama.


Visokokvalitetne fotografije

Današnje foto kutije imaju i najkvalitetnije fotografije kao i najsuvremeniju tehnologiju. Slobodno se može reći kako je foto kutija zapravo čitav profesionalni foto studio smješten u jedan uređaj. Moderne foto kutije opremljene su najsuvremenijom profesionalnom foto-studijskom opremom kako bi fotografije imale najvišu kvalitetu.


Tematska vjenčanja

Mnogi mladenci se odlučuju za tematsko vjenčanje. S foto kutijom takva tematska vjenčanja se itekako uklapaju i pomažu mladencima u realizaciji ideje. Moguće je napraviti rekvizite koji odgovaraju temi vjenčanja, prilagoditi dizajn fotografija koje se izrađuju, prilagoditi izgled same foto kutije (brendiranje foto kutije), kao i pozadine za fotografiranje ispred koje se pozira.


Vjenčanja koja se dugo pamte

Foto kutije su zasigurno posebne po tome jer se takve proslave dugo pamte. Ako želite imati nešto drugačije, želite da se o vašem vjenčanju priča danima, onda je foto kutija pravi izbor za vas. Umjesto tradicionalnih poklona razveseliti ćete svoje goste zabavnim fotografijama koje ćete im pokloniti kao znak zahvale. Svojim gostima darivati ćete trajnu uspomenu na originalan i zabavan način.


Izvor: photozone.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.