x

(FOTO) Skandalozno ponašanje repera i folkera u Cirihu! Cobi i Lazić urinirali po aerodromu, pa poručili fanovima: Sirotinjo, je.emo vas u usta!

Slobodan Veljković Cobi i Darko Lazić već prvih dana nove 2020. mogu da konkurišu za prostačko ponašanje godine. Reper i folker su objavili video: "P.šamo po sirotinji", koji je zgrozio sve njihove fanove.

Naime, Cobi je na svoj insta stori okačio video sa aerodroma u Cirihu, gdje se vidi kako urinira po pisti dok sa Darkom Lazićem ulazi u privatni avion. Ovaj prostakluk dodatno su začinile sočne psovke koje je Veljković izrekao dok je snimao video.

- P.šanje po ciriškom aerodromu. Ajde, Darko, sad da se is..šamo. Opa, ide gas, bre. Mamu vam j..em, bre - vikao je Cobi u kameru dok je snimao trenutak uriniranja na pisti.

Samo nekoliko trenutaka kasnije nastavio je sa prostačkim ponašanjem, ali u privatnom avionu u koji je ušao sa Lazićem.


- J..em vam mater, bre. Obični smrtnici, gledajte gdje smo. Prajvat džet. Sirotinjo, j..emo vas u usta. Evo mog brata Darka Lazića. Ide gas - vikao je Cobi dok je Lazić iz mraka širio ruke neposredno prije poletanja aviona.

Ovaj snimak doslovce je šokirao sve Cobijeve fanove, te su isti ubrzo raširili društvenim mrežama i nisu štedjeli uvrede na Cobijev račun.

- Vepar nasmijani. K.kain loš, nikakav. Je l' mu je Miljana Kulić neki rod - samo su neki od komentara na račun njegovog ponašanja.


Očigledno je i sam Cobi shvatio koliko je pretjerao kada se ujutru probudio, pa je brže-bolje obrisao ne samo storije sa Instagrama nego i sve tvitove. Od tada se nije oglašavao dok nije prošla oluja uvreda fanova. Međutim, skandaloznije od ovih snimaka je činjenica da se ni Lazić, a ni Cobi ni osam dana nakon ovog vrijeđanja nisu udostojili da se izvine fanovima, od kojih žive.

Nakon ovoga Srpski telegraf je pokušao  da stupi u kontakt sa reperom, ali se on nije javljao na pozive, dok se njegov kolega Darko javio i sve kratko prokomentarisao.

- Odakle vam sada to? Možda smo se nešto zezali, zaista ne bih dalje da komentarišem - rekao je kratko Lazić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.