x

(FOTO) Zavirite u stan pobjednice Zadruge 2: Ovdje se smjestila Luna Đogani!

Luna Đogani uselila se u svoj novi stan, odmah nakon što je odnijela pobjedu u drugom serijalu rijaliti programa "Zadruga". Dok je blogerka boravila u Bijeloj kući, njena majka Anabela Atijas od novca koji je Đoganijeva zaradila tokom prve i druge sezone rijalitija, uložila u ovu nekretninu i opremanje stana koji je sada u Luninom vlasništvu.

Ekipa portala Pink.rs imala je priliku da zaviri u Luninu luksuznu nekretninu. Odmah smo primijetili da je svaki detalj pažljivo izabran, kao i da je Anabela uložila veliki trud i napor kako bi stan izgledao baš onako kako bi Luna željela.


U dnevnoj sobi nalaze se roze kauč i siva fotelja, TV prijemnik, svjetleća tabla na kojoj piše "Welcome home baby! Luna Đo!", dok se u ćošku nalazi veliki plišani medvjed. Na ulazu u kuhinju nalazi se veliki pult, dok u ovom dijelu svog stana pobjednica "Zadruge" ima sve ono što joj je potrebno kada ogladni.


U Luninoj spavaćoj sobi nalazi se veliki krevet iznad kog piše: "Love is all you need, all you need is love". U sobi se nalazi i slika velikog mjeseca iznad oblaka, nekoliko lampi, ali i veliko ogledalo ispred kog Đoganijeva može da se šminka i sređuje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.