x

Frizerski studio Feniks na Ilidži od sada na novoj lokaciji u većem prostoru! (GALERIJA)

U ponedjeljak, 9. aprila na Ilidži smo prisustvovali proslavi preseljenja popularnog frizerskog salona Feniks. 

Frizerski studio Feniks

Emira Bogunica Carlija 55 71210 Ilidza, Federation Of Bosnia And Herzegovina, Bosnia And Herzegovina

061 321 012

Vlasnica Edita Kapić nam je tom prilikom rekla: “Feniks tim je danas ponosan i uzbuđen. Naša priča traje devet godina i za to vrijeme smo stekli mnoge vjerne mušterije, koje mi osjećamo kao prijatelje. Bili smo mali salon, koji je prerastao u nešto puno veće i danas je samo kulminacija našeg ulaganja u sebe, posvećenosti našem poslu, i najvažnije od svega, ljubavi sa kojom radimo.”

Inače, frizerski salon Feniks je preselio u veći prostor, u ulici Emira Bogunića Čarlija 55, u blizini stare lokacije. Uposlenice salona, na čelu sa Editom, u svom radu primjenjuju najnovije tehnike bojenja i održavanja kose, te koriste najkvalitetnije proizvode na tržištu za njegu kose. Veliku pažnju posvećuju upravo praćenju trendova, pa se mogu pohvaliti certifikatima za rad, brojnim edukacijama i stalnom nadopunjavanju postojećih kapaciteta.

Vlasnica Edita Kapić kaže kako zdravlje kose uvijek stavljaju na prvo mjesto i da je upravo taj pristup prepoznala brojna i vjerna klijentela, kao i skoro 3500 pratilaca facebook i instantgram stranice Feniks. Uz sve to, Feniks ne zaboravlja posebne prilike, te za maturske proslave i vjenčanja nudi pakete usluga svečanih frizura i šminkanja, uz posebne cijene. Sigurni smo da će se priča Feniks tima nastaviti i da ćemo zajedno sa njima pratiti njihove buduće uspjehe.

Posjetite stranicu frizerskog studija Feniks na Facebooku: 
https://www.facebook.com/FrizerskiStudioFeniks/

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.