x

GAGI ĐOGANI U SUZAMA ISPRED KARANTINA: Dovezao Luninog brata pred ulazak u Zadrugu i to sa novim automobilom koji mu je ona kupila! (FOTO)

Učesnici Zadruge 2 polako pune karantin, a onaj koji je spreman za Zadrugu 2 jeste i Adam Đogani.

Brat Lune Đogani stigao je u pratnji njenogg oca, Gagija Đoganija, koji je Adama dovezao novim kolima koja mu je kupila upravo kćerka.


Foto: Telegraf.rs

Gagijeva pojava u karantinu začudila je zadrugare, dok je Adam bio vidno uzbuđen pred prvo učešće u rijalitiju, pa je širok osmijeh pokazao čim je stigao.


Foto: Telegraf.rs

Adamu je oko stvari pomogao Gagi, koji je rekao da se ne sekira ni za Lunu, ni za Adama, jer će jedno drugom biti podrška.


Foto: Telegraf.rs

Adam je poznat javnosti kao Lunin brat, a po medijima se pojavljivao tokom prethodne sezone rijalitija kada se oglašavao i bez dlake na jeziku odgovarao svima koji su imali da kažu nešto protiv Đoganijeve.


Foto: Pink.rs

Kada je došlo vrijeme da Adam uđe u karantin i pridruži se ostalim zadrugarima, sa kojima će živjeti od sutra, Gagi ga je snažno zagrlio i izljubio. U ovom emotivnom trenutku Gagi nije mogao da se obuzda, pa je čak i zaplakao na rastanku od svog bratanca. Međutim, brzo je obrisao suze, još jednom izljubio svog rođaka i poželio mu sretno učešće u "Zadruzi", u kojoj će narednih mjeseci boraviti sa njegovom kćerkom Lunom.


Foto: Pink.rs



(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.