x

JU Apoteke Sarajevo

Galas: Tvoja zaštita ovog ljeta!

S dolaskom ljeta potrebno je veću pažnju posvetiti zaštiti i njezi kože od sunčevog zračenja i svih štetnih utjecaja. Imajući to na umu, JU Apoteke Sarajevo i bh. brend Galas mogu se pohvaliti sa tri proizvoda za tu namjenu. Njihov stručni tim pažljivo je birao sastav da bi proizvodi bili kvalitetni, učinkoviti i svojim kupcima pružili potpunu zaštitu kože ovog ljeta.

Tamnite zdravo!

Svi žele poslije godišnjeg odmora imati savršen preplanuo ten, ali Galas se brine da tamnite na zdrav način. U tome će vam pomoći Galas krema za sunčanje SPF 50+ kao idealna formula za zdravo tamnjenje. Ova prirodna krema vašu kožu štiti od jakih UVA i UVB zraka i hrani je kombinacijom shea maslaca i kokosovog ulja. Ono što Galasovu kremu za sunčanje čini posebnom je prirodan sastav, što je odličan izbor i za osjetljivu kožu i kožu sklonu atopiji. Pantenol u sastavu obnavlja kožu i usporava njeno starenje. Upravo to žele sve žene, preplanuo ten, hidriranu i mladoliku kožu.

Njegovana i lijepa koža tokom cijele godine!

Ljeto traje svega nekoliko mjeseci, a o koži treba brinuti tokom cijele godine. Proizvod koji je potpuna inovacija na tržištu je Galas Pantenol sprej. Visoka koncentracija vitamina B5 i aloe vere pobrinut će se da vaša koža uvijek bude lijepa i njegovana. Prirodni sastojci osiguravaju potpunu hidrataciju i regeneraciju, te djeluju umirujuće i protivupalno. Baš zato je ovo idealan proizvod za njegu i zaštitu tokom cijele godine, a ne samo nakon izlaganja suncu.

Svakodnevna njega i osvježenje!

Galas termalna voda posljednji je korak za savršeno hidriranu i njegovanu kožu. Idealno osvježenje za tople dane koje dolazi iz 2400 metara dubine. Galas termalna voda bogata mineralima obnavlja prirodnu barijeru kože, a njen jedinstven sastav čini je darom prirode za sve koji žele njegovanu i blistavu kožu svaki dan.

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali ono što uvijek ostaje je njegovana i lijepa koža. Samo najkvalitetniji sastojci, pažljivo birani i za osjetljivu kožu, precizna receptura i potpuna zaštita za vašu kožu bile su vodilje za kreiranje ove Galas kolekcije. Vrijeme je za odmor i bezbrižno uživanje u ljetu i suncu bez bojazni za vašu kožu, uz Galas proizvode.

Proizvodi su dostupni u JU Apoteke Sarajevo i svim bolje snabdjevenim apotekama, a pronađite ih i online na: https://shop.apoteke-sarajevo.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.