x

Gile snimao svoj spektakl u `Galaxisu` !

Ubjedljivo najpopularnija diskoteka u Tuzlanskom kantonu, ali i u cijeloj BiH, diskoteka `Galaxis` u Srebreniku ruši granice i postavlja nove rekorde. Ovaj renomirani objekat s ponosom nosi titulu najveće diskoteke u BiH, a da se radi o mjestu na kojem se spremaju bez sumnje najbolji noćni provodi govori i podatak kako su u `Galaxisu` do sada gostovala najveća imena estrade. Ove srijede, 03. jula održan je dugo očekivani koncert na otvorenom, a gdje je zvijezda večeri bio pobjednik regionalonog muzičkog takmičenja `Zvijezde Granda` - Amar Jašarspahić Gile. Malo je reći kako je interesovanje za ovaj koncert bilo ogromno, a vijest da će se nastup održati pod vedrim nebom, dodatno je obradovala sve partijanere. 

Diskoteka Galaxis Srebrenik

Dedići Srebrenik adresa Srebrenik

061 425 494

Nekoliko hiljada ljudi koji su bili prisutni na ovom muzičkom spektaklu, maksimalno je uživalo u Giletovim izvedbama koje su oduševile posjetioce, pa ne sumnjamo kako su svi gosti otišli prezadovoljni kako trosatnim nastupom, tako i ambijentom koji je vladao pod otvorenim nebom prelijepe ljetne noći.

Inače, da je riječ o velikom koncertu koji je zainteresovao ne samo ljude u Srebreniku, nego i one iz drugih bh. gradova, ali i zemalja regiona, ukazuje činjenica da se tu noć na Giletov nastup stizalo iz brojnih drugih bh. gradova, kao i nekoliko gostiju iz susjedne Hrvatske. Gile i `Galaxis` su ovaj dugo iščekivani koncert itekako pretvorili u noć za pamćenje. Apsolutno sve je bilo po mjeri zadovoljnih posjetioca. Prostor namijenjen za publiku bio je ispunjen do zadnjeg mjesta. Gile je odličnim repertoarom i vrhunskim glasovnim mogućnostima kojima je osvojio cijeli Balkan napravio spektakl kakav se rijetko gdje viđa. Atmosfera je iz trena u tren bila sve napetija.

Gotovo da nije zabilježena tolika količina pozitivne energije i vrhunske atmosfera na jednom mjestu. Uz sve to, diskoteka `Galaxis` je i ovoga puta nadmašila samu sebe, te su na snazi bile jedinstvene ponude i brojne pogodnosti za vjerne posjetioce. Riječi hvale nisu izostale kako za Gileta, tako i za `Galaxis`, kao i obezbjeđenje diskoteke, pripadnike policije koji su zajedničkim snagama obezbijedili i osigurali da čitav spektakl prođe bez najmanjeg incidenta. Inače, tu noć smo sreli i Blizance, braću Mujabašić, koji su poznati po svojim Big Brother Partijima. Oni su svojim muzičkim performansima najavili Gileta. Na radost svih provod je potrajao sve do kasnih sati, a da je riječ o mega spektaklu o kojem će se još pričati pokazat će fotografije i videosnimak.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.