x

Goca Tržan: Da li muzičari treba da sjede i da pocrkaju od gladi? Mora od nečega da se živi!

Pjevačica je i stala u odbranu grupe "Crvena jabuka" nakon što ih je javnost osudila zbog koncerta usred pandemije.

Goca je rekla da su mnogi na rubu egzistencije jer godinu dana nemaju nikakve prihode, pjevačica je stala u odbranu grupe "Crvena jabuka", koja je održala koncerte u Beogradu i naišla na veliku osudu ostalih kolega.

- Naša profesija je najviše satanizovana zbog pandemije i ispada da samo mi širimo virus. Pitala bih Krizni štab da li muzičari treba da sjede i da pocrkaju od gladi? Mora od nečega da se živi - rekla je Goca, a onda se osvrnula na koncert "Crvene jabuke" usred pandemije.


- Pretpostavljam da je dvorana učinila sve po propisima, a to je da svako treće sedište bude popunjeno. To što pojedinci unutar sale nisu držali distancu i nosili maske je njihova odgovornost. I meni su nudili koncert pod tim uslovima, ali ja ih neću držati dok traju ograničenja - ispričala je pjevačica za Informer.


- Sa tako malo posjetilaca ne mogu da se pokriju svi troškovi. Ali, poražava me što živimo po dvostrukim aršinima. Dozvoljen je javni prevoz, supermarket toliko se drugih javnih skupova održalo, pa nikom ništa. Samo se drvlje i kamenje baca po pjevačima - zaključila je ona.

Podsjetimo, posljednjih dana pop zvijezda Jelena Karleuša takođe apeluje da se omogući muzičarima da rade, ističući da oni koji rade za 50 evra su nakon godinu dana bez posla ugroženi.

.

.


(Telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.