x

Goga Sekulić nikad jača: Objavila spot za novu pjesmu, a svi pišu kako je ovo hit koji će "grmjeti" u klubovima! (VIDEO)

Goga Sekulić je nikad jača i nikad spremnija da pokaže kako ne poznaje granice! Popularna pjevačica je danas premijerno predstavila pjesmu "Corleone", a čini se kako je najuspješniji dvojac regiona Jala Brat i Buba Corelli napravio pravi posao, budući da mnogi komentarišu kako je upravo ovako nešto trebalo Gogi. Osim pjesme koju prati svjetski zvuk, tu je i spot, a na kojem je radila ekipa koja radi video produkciju za Raf Camoru. A kako zvuči hit, tako i Goga izgleda - brutalno. 


Naime, pjevačica Goga Sekulić je za potrebe snimanja spota i cijelog projekta odlučila da stisne pun gas, pa je sve dovedeno do perfekcije. 

Uz producenta Biljanu Savić, koja stoji iza cijele priče, Goga je dala maksimum na svakom polju. Pjevačica nije izlazila iz teretane, bila je na specijalnom režimu ishrane, te je svoju figuru dovela do te mjere da izgleda bolje nego u mlađim danima. 

Uz ekipu najboljih autora, koji su se potrudili da Gogi urade hit u kojem ipak ne gubi sebe, a pri tome su dodali svoj zvuk, te samu video produkciju koja važi za najbolju u Evropu, Sekulićeva je potpuno zablistala. Prvi komentari su više nego pozitivni, tako da nema sumnje kako će uz Gogin novi hit vladati opšta ludnica u klubovima. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.