x

Bivšoj zadao najteži udarac

Grašo i Hana odabrali ime za dijete koje je htjela i Danijela dati njihovoj bebi! Ovo će je slomiti!

Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić čekaju prvo dijete, a sada je otrkiveno koje ime su odabrali za djevojčicu.

Naime, kako prenose hrvatski mediji, Grašo i Hana odlučili su navodno da kćerki daju ime Alba, baš kao što je i Petrova bivša, Danijela Martinović željela.

Zanimljivo, pjevačica Danijela Martinović, koja je s Petrom Grašom bila u vezi više od dvije decenije, otkrila je 2014. godine da je isto ime htjela da odabere za djevojčicu.


Tada je za In Magazin otkrila da je zajedno s Petrom isplanirana imena za zajedničku djecu.

"Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce. Interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi", pričala je Danijela.


"Luce zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lijepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije", rekla je Danijela prije osam godina.


Podsjetimo, kćerka Tončija Huljića, u februaru se udala za pjevača Petra Grašu s kojim čeka kćerku. Tonči je nedavno otkrio i da Hana kao trudnica uopše nije zahtjevna.

"Ma ona je prekrasna u svakom smislu, ona ništa to, kao da se ništa ne događa", rekao je pjevač.

.

..

.

.


Izvor: Ekspres/24sata.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.