x

bijesna na tamaru đurić

Gremlin iz noćnih mora da ćuti: Karleuša stala u odbranu pjevačica koje je starleta pljuvala u emisiji!

Jelena Karleuša pobijesnila je na Tamaru Đurić koja je iznijela svoj stav o pjevačicama.

Starleta je naime, izjavila da pjevači nisu mjerodavni da govore o tome da li društvene mreže treba da postoje ili ne, što je Karleušu izrevoltiralo.

- Golog..e pjevaljke sada pričaju da ne treba da postoji Instagram, a neke u svojim spotovima imaju scene u kojima pucaju i melju mozak. Uglavnom k..ve pričaju o poštenju. Pjevači treba da se bave samo pjevanjem - rekla je Tamara.


Na ove njene riječi, pop zvijezda joj je brutalno odgovorila na Instagramu.

- Vrijeme je da stanem u odbranu svojih koleginica i cijele branše. Svako nebitan, bez škole i zanimanja i ikakvog moralnog pokrića na Balkanu daje sebi za pravo da vrijeđa jednu pjevačicu, žensku muzičku zvijezdu. Način na koji se pjevačice u Srbiji vrijeđaju, omalovažavaju i nazivaju pogrdnim imenima nigdje u svijetu nema - napisala je ona i dodala:


- Ovdje svaki pas može da digne nogu i pop.ša, svaka nakaza da priča o izgledu pjevačica, a svaki ološ da sudi o moralu javnih ličnosti. Pjevačice u našoj zemlji su profesija ravna boksu! Mi smo kao vreće za udaranje i istresanje, meta svake isfrustrirane budale. Balkan ne poštuje velike ženske zvijezde u šoubiznisu. Bravo za Nadicu Ademov, gremlinima iz noćnih mora se ne ćuti - napisala je pjevačica.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.