x

Gru pred smrt odbio ponudu da uđe u rijaliti: Poslije razgovora, riješio je da porodicu stavi na prvo mjesto! Užasna igra sudbine!

Produkcija TV Pink među prvima je kontaktirala s popularnim muzičarem pred novu sezonu rijalitija, ali on nije želio čak ni da pregovara o uslovima svog učešća u ovom projektu.  

Dalibor Andonov Gru, koji je u ponedjeljak poginuo vozeći kajt na Dunavu u Zemunu, ovog ljeta dobio je ponudu da bude učesnik „Zadruge 3“. S reperom je, kako Kurir saznaje, produkcija ružičaste imperije kontaktirala među prvim kandidatima pred novu sezonu, ali se on ljubazno zahvalio na ponudi i odbio učešće.

- Gru je volio izazove i adrenalin i bilo mu je drago što ga je produkcija televizije Pink pozvala da bude dio njihovog najvažnijeg projekta, ali on sebe nije vidio u tom formatu. Porazgovarao je sa organizatorima i rekao im da nije zainteresovan za to jer želi da bude sa sinovima i suprugom Danicom. Odmah je stavio do znanja da ne želi čak ni o uslovima da pregovara i organizatori su to ispoštovali. Porodica mu je bila na prvom mjestu i ni po koju cijenu nije želio da mjesecima bude razdvojen od njih - priča naš izvor blizak pokojnom reperu, koji je poginuo samo tri dana nakon što je „Zadruga“ počela.


Prema rečima Gruovog prijatelja, on je poslednjih godina imao nekoliko poziva za učešće u rijalitijima, ali ga to nije interesovalo:

- Da je ušao u taj rijaliti, kobnog dana sigurno ne bi vozio kajt u Zemunu. Međutim, njegova tadašnja odluka bila je na mjestu, jer niko nije ni mogao da zna šta može da se desi. Poslije sahrane smo pričali o tome da bi bilo dobro da je pristao da uđe u rijaliti, ali on je posljednjih godina odbijao pozive pošto sebe nije vidio kao neko ko može da bude dio te ekipe.

- Ne bih ušao opet u rijaliti, iako sam prije mjesec dana dobio poziv. Jednom sam probao, vidio kako to izgleda, i to je dovoljno. Jedina stvar koja bi me motivisala da uđem jeste ogroman novac, ali s obzirom na to kako rijaliti danas izgleda, taj ogroman novac ne postoji - istakao je Gru svojevremeno.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.