x

otjerali i novinare

Grujićka i Gobelja na vjenčanju kritikovali obezbjeđenje: Nesposobni ste, džaba smo vas toliko unajmili!

Vjenčanje Katarine Grujić i Marka Gobeljića obilježilo je skandalozno ponašanje mladenaca, prije svega pjevačice, prema predstavnicima sedme sile, ali i pojedinih gostiju.

Zbog bahatog ponašanja, ali i odbijanja da daju izjave koje su im obećane, mediji su se ujedinili i zajednički napustili teren. Inače, nekoliko dana pred vjenčanje novinarima je stigao poziv od Grujićkine saradnice da isprate dolazak zvanica ispred hotela, što je bilo onemogućeno.


Iako je na početku slavlja djelovalo da će sve proteći u najboljem redu, problemi su nastali već na ulasku u Hram Svetog Save, gdje je i održano crkveno vjenčanje. Mlada je bila veoma nervozna, a to se može zaključiti i po snimku, koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako je neko u gužvi stao na njenu vjenčanicu, a ona je bijesno vrisnula: "Aloooo!". Kako Kurir saznaje od izvora koji je prisustvovao vjenčanju u kripti, glavni razlog bezobraznog ponašanja pjevačice i fudbalera bio je kada su oni saznali da su fotografije i snimci sa vjenčanja, koje nisu htjeli da budu objavljeni u medijima, već bili na portalima.


Odmah su pozvali jednog od članova obezbjeđenja, rekli mu da su nesposobni i da su ih džaba unajmili u tolikom broju, kada nisu uspjeli da im zaštite privatnost.

Kako ju je ovo dovelo do ludila, Katarina je svoj bijes iskalila na brojnim medijskim ekipama, koji su ih čekali za izjavu i poziranje pred hramom.

- Dogovorili smo se ispred hotela, ne znam što sad pravite problem - povikala je Kaća.


Ni situacija u samoj limuzini, kako smo saznali, nije bila bolja. Ona je tada i sama vidjela fotografije i snimke sa vjenčanja u kripti, pa je naredila obezbjeđenju da niko ne smije da uđe u hotel i da neće davati nikakve izjave, jer su novinari ispali bezobrazni prema njoj, iako su samo radili svoj posao. Kada su stigli pred hotel mladenci su pobjegli unutra. Iako je više od 30 predstavnika medija čekalo da Gobeljići izađu i daju obećanu izjavu, oni to nisu uradili. Marko je u jednom trenutku napustio hotel, ali je samo prošao pored novinara koji su ga dozivali.


Nije želio da ispozira ili da kaže kako se osjeća nakon vjenčanja, već se cinično smijao i nije se okretao na pozive. Poslije nekoliko minuta, se vraćao u hotel, tada je zastao i fotografisao se, nakon čega je rekao: "sada ćemo izaći da damo izjave", ali, to se naravno nije dogodilo. Štaviše, obezbjeđenje je ubrzo počelo da gura novinare i da ih udaljava od ulaza u hotel, jer, kako su rekli, tako je zahtijevala mlada. I pojedini gosti su bili bezobrazni i drali se na novinare da od gužve ne mogu da znaju gdje treba da uđu, iako su znali da dolaze na svadbu dvije poznate ličnosti i da će sve biti puno predstavnika medija.

.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.