x

POVREDE PRAVE PROBLEM

Gvardiola najavio velike promjene u ekipi pred meč Lige šampiona

Žao mi je, bit će utakmica gdje ćemo morati da igramo sa igračima "drugog tima", rekao je Gvardiola

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak započinju svoje treće učešće u grupnoj fazi Lige šampiona u posljednjih nekoliko godina. Prvi rival crveno-bijelima je ni manje ni više nego šampion Evrope.

Mančester siti je sila svjetskog fudbala i prema mišljenju mnogih trenutno im nema ravnih, međutim tračak nade kod navijača aktuelnog prvaka Srbije mogao bi da postoji, posebno nakon riječi Pepa Gvardiole.

Stručnjak koji je sa klubom osvojio sve što se osvojiti može istakao je da će zbog problema sa povredama, ali i gustog rasporeda biti prinuđen da koristi igrače iz "drugog tima".

- Manje igrača na klupi je problem. Kada imate mnogo povreda, problem nije samo danas, nego sutra ili za tri-četiri-pet utakmica. Žao mi je, bit će utakmica gdje ćemo morati da igramo sa igračima "drugog tima" jer ne smijemo da rizikujemo povrede glavnih igrača. Kevin de Brujne i Džon Stouns su i dalje povrijeđeni, za Kovačića i Griliša još ne znam šta se dešava - izjavio je Gvardiola.

Dodao je da ne vjeruje da će bilo ko od njih biti spreman i kao razlog za odmor naveo primjer Edsona Alvareza iz Vest Hema, koji je upravo u susretu sa Građanima morao da izađe van igre zbog povrede.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.