x

Hakala, Amra, Hule i Erna pjevali u `Galaxisu`!

Baš kao što smo navikli, kada je riječ o diskoteci `Galaxis`, još jednom se maksimalno uživalo uz nevjerovatnu količinu vrhunske zabave, kao i u jedinstvenim pogodnostima koje `Galaxis` posjeduje. Ove srijede, 26. juna popularni objekat je priredio noć o kojoj će se dugo pričati i koja će se dugo pamtiti. Vrelo ljeto dolazi, a ukoliko niste sigurno gdje vas očekuju pravi derneci - upravo `Galaxis` je pravo mjesto za vas. U noći iza nas za dobru žurku bili su zaduženi: Hakala, Amra Halebić, Hule i Erna Džeba... Malo je reći kako je cijela ekipa napravila vrhunsku atmosferu. Zainteresovanost zaljubljenika u noćne provode je uistinu bila velika, pa se željno iščekivao ovaj koncert.
Diskoteka Galaxis Srebrenik

Dedići Srebrenik adresa Srebrenik

061 425 494

Provod je bio i više nego fenomenalan, a uz pregršt sjajnih ponuda se uživalo sve do kasnih sati. Inače, u srijedu 03. jula u `Galaxisu` će biti održan koncert na otvorenom, a gdje će publiku zabavljati pobjednik `Zvijezda Granda`, Amar Jašarspahić Gile.
 
Inače, u `Galaxisu` je tu noć bio i menadžer Vahidin Vaha Mehić, koji je sa vlasnikom diskoteke Nerkom Mujićem organizovao ovaj koncert.
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.