x

HAOS SE NASTAVLJA, ANA POBACALA RASTINE STVARI U HODNIK! Reper zvao obezbjeđenje u pomoć!

Ana Nikolić izbacila je lične stvari svog doskorašnjeg supruga Stefana Đurića Raste u hodnik, ispred stana u kojem su zajedno živjeli, a onda je on poslao svoje obezbjeđenje da ih pokupi i donese mu.

Pjevačica i reper ovaj put definitivno nemaju šansu za pomirenje, bar ako je suditi po postupcima koje preduzimaju jedno protiv drugog. Osim pravnih sredstava, kao što je tužba za starateljstvo nad kćerkom Tarom koju je Ana podnijela protiv Raste, ona povlači i druge poteze koji dodatno raspiruju svađu i razdor između njih.


Prije dva dana je svu njegovu garderobu i lične stvari izbacila u hodnik i poručila mu da ih što prije pokupi i odnese.


"Ana svaki dan nađe novi razlog da pobijesni na Rastu, i pored toga što se njih dvoje ne čuju i ne viđaju. Tako joj je prekjuče palo na pamet da njegove stvari izbaci u hodnik, neće da je bilo šta podsjeća na njega. Rasta je poslije sat vremena poslao svoje obezbjeđenje po stvari, a sutradan je došao da vidi kćerku Taru, koja mu mnogo nedostaje otkako se rastao sa Anom", kaže izvor blizak pjevačici.


Podsjetimo, Nikolićeva je podnijela zahtjev za starateljstvo nad kćerkom, koju je prije godinu dana dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom. 


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.