x

Haos u avionu: Seku sklonili s Darinog mjesta!

Dara Bubamara i Seka Aleksić su već skoro godinu i po dana na ratnoj nozi, i od tada su jedna od druge bježale kao đavo od krsta. Međutim, kako Kurir saznaje, prošle nedjelje su se bivše drugarice prvi put srele, i to u avionu koji je poletio sa beogradskog aerodroma.

Igrom slučaja, obe su se uputile na ljetovanje u Tursku, pa su se zadesile na istom letu. Seka, koja je prva ušla u letjelicu sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinom, u biznis klasi zauzela je, pretpostavljamo nehotice, mjesto koje je bilo rezervisano za njenu nekadašnju najbolju estradnu prijateljicu, a sada ljutu rivalku.

Prema riječima našeg izvora sa lica mjesta, Dara, koja je takođe povela sina, nije željela da pravi frku, a kamoli da se obrati Aleksićevoj, već je od stjuardese zatražila da je vrati na mjesto.



- Bilo je veoma zanimljivo kada sam vidio da su Seka i Dara na istom letu. Seka je prije Dare ušla u avion i sjela je na pjevačicino mjesto, misleći da je njeno. Kada je Bubamara stigla, svi smo pomislili da će letjeti perje. Međutim, kada ju je Dara ugledala, nije dramila, već je obavijestila stjuardesu da njenu koleginicu vrati na njeno mjesto. Stjuardesa je to učinila i pjevačica je sa porodicom bez ikakvog negodovanja oslobodila Dari sjedišta - otkriva naš izvor, koji je bio očevidac.

Međutim, to nije sve. O njihovim susretu su brujali svi putnici, kojima je cijela scena bila zanimljiva.


- To je bila glavna tema. Bio sam sa djevojkom na tom letu i sve oči su bile uprte samo u njih dvije. Dara je bila maksimalno skockana i baš je liniju dovela do savršenstva, a Seka je bila malo opuštenija, ipak je trudna. Obe su zaista bile veoma pristojne i nenametljive, ničim nisu isticale da su zvijezde. Ali, naravno, bilo je upadljivo koliko se ignorišu, čak su izbjegavale da pogledaju jedna u drugu - otkriva naš izvor.

Seka je, inače, sa porodicom odsjela u jednom luksuznom hotelu u Beleku, a za ljetovanje je, prema pisanju medija, iskeširala čak 16.000 eura, dok još uvijek nije poznato koliko je Dara platila svoj odmor.


Ovim povodom pozvali smo Daru, koja je bila prilično raspoložena.

- O, Kurir, gdje ste, ima li vrućine u Beogradu? Aha, to neću da komentarišem. Ja sam svoje rekla. Nebitnim osobama neću da dajem na važnosti. To nema veze sa vama, nego idem, brate, da se kupam, uživam sa sinom u ljetovanju i sve ostalo šta se dešava i šta se dešavalo oko mene ne primjećujem - rekla je Dara, dok je Aleksićeva sve negirala.

- Informacija vam nije tačna. Tako da tog ko vam je rekao pitajte odakle mu neistina - poručila je Seka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.