x

želi oprost

Hodža iz Sarajeva priznao: Jeleni Karleuši sam uradio velike zapise, to mi je tražio njen kolega!

Mnogo sam se pokajao što sam napravio crnu magiju za Jelenu Karleušu, pa sada morama javno da kažem istinu da bi ona znala kako da se spase, ali i da mi oprosti. Ovako je započeo priču hodža iz Sarajeva i nastavlja:

“U sred noći kod mene je došao Jelenin blizak kolega crnim džipom. Znao sam ga sa televiziji i bio mi je poznat jer je sarađivao sa Jelenom. Molio me je da mu pomognem da se osveti Jeleni jer je nešto bio nezadovoljan njihovim odnosom, nije mogao da joj se približi koliko je želio, nije mu dala da bude non-stop uz nju,” ispričao je hodža, a prenosi Scandal.


“Zato mi je jasno rekao da želi da se ona razboli, poludi, te da više nikad nema nijedan hit. Inače, sve to dešavalo se kada je Jelena imala najveći hit Insomnija, poslije njenog koncerta u Areni. On je tražio da poslije Insomnije ne snimi više nijedan hit i da joj od tada karijera i život krenu nizbrdo,” rekao je ovaj hodža svojevremno za Scandal.


“Takođe je htio i da joj zdravstveno i psihički bude sve gore. Ja sam uradio velike zapise tada, učinio sam loše djelo i zato sada želim da se iskupim i da joj poručim da potraži pomoć! To samo neki veliki mag može da joj skine! Ako ne potraži pomoć, biće joj sve gore, vidim da je već išla na operaciju”, pričao je tada hodža, i nastavio:


“Koliko vidim, Jeleni odlično ide! Njena energija je jaka, i magija ne može totalno da je uništi. Popularna je, slavna, puni sve klubove, napunila je i Ušće kada je održala koncert, a vidim da je popularna i u Turskoj, Njemačkoj, Americi, te u krugovima poznatih u Holivudu, ali sam siguran da bi njoj karijera išla tri puta bolje da nije toga što smo joj uradili! Njoj je suđeno da ima planetarne hitove i da je obožava milijardu ljudi, a to će joj se desiti, samo da što prije skine magiju i nedjela koja smo joj učinili. Brine me što dugu ništa nije snimila od pjesama i da je to ta blokada. Ja sam već teško bolestan, želim oprost od svih i opominjem Jelenu da se čuva jer je mnogo ljubomornih ljudi oko nje”, svojevremeno je iskreno priznao hodža.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.