x

Hookah Lounge Babos proslavio prvi rođendan, ugodni ambijent otvoren 24 sata za Vas! (GALERIJA)

Hookah Lounge Babos je proslavio prvi rođendan! Prošlo je već godinu dana rada popularnog i već sada mnogima omiljenog mjesta u glavnom gradu BiH. Poznato okupljalište Hookah Lounge Babos je jedan od rijetkih objekata ovoga tipa koji radi 24 sata, a oni najvjerniji i najčešći gosti su imali priliku da u pozitivnoj atmosferi proslave prvu godišnjicu.

Hookah Lounge BABOS

Mula Mustafe Bašeskije 21, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

062 473 576

Hookah Lounge Babos  već godinu dana opravdava povjerenje svih ljubitelja nargile. Za godinu dana postojanja već je zadobio vjerne posjetioce, a naravno svaki put se traži mjesto više. Bilo da je u pitanju večernji ili dnevni izlazak, Babos je pravo mjesto za odmor i uživanje, pa ne čudi što su mnogi željeli prisustvovati spektakularnoj proslavi prvog rođendana.


Rođendanska žurka popularnog Babosa je protekla više nego odlično. Atmosfera je bila na zavidnom nivou, samim time se i pozitivna energija prenijela na sve prisutne. Domaćini su se potrudili da se svako osjeća ugodno, a prema riječima i osmijesima posjetioca nema sumnje kako su uspjeli da ispune sva očekivanja.


Ugodni ambijent Babosa čeka na Vas. Da li odabrali ljetnu baštu ili sam enterijer možete biti sigurni kako ćete biti dio prelijepe priče i posebnog doživljaja. Babos lagano korača u drugu godinu, stoga ste svi dobrodošli da se uvjerite zašto je rekordnom brzinom uspio osvojiti povjerenje Sarajlija, ali i da budete dio novih iznenađenja koja se spremaju. Podsjećamo kako vas tamo čeka najveći izbor aroma za nargile - Adalya, Al Faker, Vega, Buta, Fumari.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.