x

Hyundai i30 N Limited Edition Drive-N. Jedan od najboljih hot hatcheva dostupnih na tržištu

Jedan od najboljih hot hatcheva dostupnih na tržištu je dobio posebno izdanje od 800 primjeraka. Njih 620 stiže u Evropu. S obzirom na atrakcije koje su pripremili Korejci, zainteresiranih će biti dosta.

Kupci vole ograničena posebna izdanja koja im omogućuju da se istaknu i osjećaju posebno. To je posebno važno u slučaju popularnijih modela, među koje svakako spada i Hyundai i30 N. Brzi hatchback je s nama već 5 godina. Proizvođač je odlučio podsjetiti na njegovo postojanje objavivši zanimljivo izdanje Drive-N.


Kako ćemo ih prepoznavati?

Prije svega, po posebnoj postavki boja. Zaboravite na karakterističnu plavu. Ovdje možemo odabrati samo Phantom Black i Serenity White Pearl. Uvijek uparen s 19 inčnim felgama s posebnim uzorkom koje su dovršene tamnozlatnom bojom.

Tu su i crvene kočione čeljusti, ukrasne naljepnice na branicima i pragovima, kao i značka posebnog izdanja i geografske koordinate Hyundai test centra na stazi Nurburgring.


Crvena je također prisutna u unutrašnjosti u obliku sigurnosnih pojaseva, šavova i umetaka na presvlakama sjedala. Vrijedi napomenuti da Drive-N varijanta ima sve što je dostupno u ovom modelu. Uključujući stakleni krov, dodatne podupirače karoserije i obimne sisteme pomoći vozaču.

Ispod haube se nalazi poznati dvolitreni motor od 280 konjskih snaga koji se može upariti i s automatskim i s ručnim mjenjačem. Šteta je što proizvođač usput nije pokušao delikatan chip tuning. Cijena i broj primjeraka namijenjenih bosanskohercegovačkom tržištu uskoro bi trebali biti poznati.


(Automobili.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.