x

I NEBO JE PLAKALO: Neutješni otac Amir spustio 17-godišnjeg sina Ermana Čilića u mezar!

Danas je na mezarju Jasen u Jablanici vladala neopisiva tuga i tišina. I nebo se otvorilo na posljednjem ispraćaju 17-godišnjeg Ermana Čilića, kojeg je neutješni otac Amir spustio u mezar. Brojna rodbina i prijatelji su grob ovog mladića prekrili cvijećem sa porukama, kao i dresovima njegovog omiljenog  kluba Željezničara. Posljednjem ispraćaju je prisustvovao veliki broj njih iz Sarajeva, odakle je bio obezbijeđen prevoz. 

Erman Čilić je otišao iznenada. Kažu da Bog sebi uzima najbolje. Vjerovatno je želio da ga spasi ovozemaljskih muka i zla koje vlada oko nas. Erman, kojeg su svi poznavali kao dobrog dječaka i omiljenog u društvu je imao srčane probleme, a nakon petnaestak dana borbe, molitvi i nadanja, u ponedjeljak 13. novembra  je izgubio bitku za život. Ovaj 17-godišnjak je bio na liječenju zbog srčanih problema (iznenadni zastoj srca). Nažalost, nije se uspio izvući. 

 

Erman je umjesto da slavi svoj 17. rođendan u to vrijeme vodio bitku za život. Nije uspio da čuje čestitku svojih roditelja, a otac se tog dana na njegov rođendan putem Facebooka obratio potresnom porukom: ``Danas je mom Ermi 17. rođendan. Umjesto da ujutro budem  s osmijehom i uručim mu poklon, ja idem u bolnicu da vidim je li uredu. Jedina moja želja od 30. oktobra do danas je da mi se sin probudi živ, zdrav i da nastavimo tamo gdje smo stali``, stoji u poruci.

 

Nije prošla ni sedmica od rođendana, Erman je izdahnuo. Stigla je još tužnija poruka njegovoj oca. ``Nije to trebalo ovako završiti. Mislio sam da će biti samo jedno veliko iskušenje. Ako je istina da je drugi svijet bolji, onda si ti to sigurno zaslužio i ne sekiram se. Lafčino moja, babuka te voli i nikad dok god moje srce kuca nećeš biti zaboravljen - lave moj``, stoji u tužnoj poruci. 

 

Ekipa Ekskluziva.ba portala ovim putem izražava duboko žaljenje, a porodici izjavljujemo saučešće.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.