x

Idealna subota u Pivnici HS upotpunjena velikim brojem ljepotica! (FOTO)

Nema šanse da se pokajate ukoliko se uputite u Pivnicu HS, a da je tako bilo i subotu iza nas, uvjerio se veliki broj Sarajlija. Mnogi nisu ispustili priliku da uživaju u najljepšem ambijentu u gradu, naravno uz live svirku. 

Pivnica HS

Franjevačka 15, 71000 Sarajevo, BiH

+387 33 23 97 40 i +387 61 48 80 19

Pivnica HS nikad ne razočara. Tako je bilo i prethodne noći. Prepuna Pivnica HS je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a što je sasvim tradicionalna stvar kada je ovaj objekat u pitanju. 

Atmosfera je bila predivna, a kako smo navikli, i ovoga puta smo tamo zatekli veliki broj prelijepih dama. Gosti su, između ostalog, uživali u super ponudi hrane i naravno najboljem Sarajevskom pivu. 

.

.

.

.

.

.

..


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, trebate li financijsku podršku? Treba li vam zajam? Ja sam Susan Benson iz Sunshine Financial Group. Zajmodavac sam i finansijski savjetnik. Pružamo sve vrste kredita (Persona Zajam, Poslovni zajam, Mortage zajam i mnogi drugi) Dajemo i dugoročne i kratkoročne, osigurane i neobezbjeđene kredite po pristupačnoj kamatnoj stopi od 3% godišnje. Za više informacija o našoj usluzi možete nam jednostavno pisati putem maila: [email protected] ili nam poslati poruku direktno na WhatsApp ili Telegram putem: +447903159998 i dobiti odgovor u trenu. Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i posvećeni smo pomoći vama u poboljšanju vaših dugoročnih i kratkoročnih financijskih ciljeva jer je vaša financijska stabilnost naš krajnji cilj. Puno ljudi se suočava s nevremenim financijskim izazovima, a neki od njih imaju teškoća dobiti zajam od lokalnih banaka ili drugih financijskih instituta iz nekih razloga. Ako vam stvarno treba rješenje za vaše financijske izazove, samo pišite mojoj firmi i mi ćemo vam pomoći s kreditom. Pomagali smo brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili sa financijskim teškoćama u cijelom svijetu. Kada se prijavite za nas, prijavljujete se pouzdanoj kompaniji koja brine o vašim finansijskim potrebama, naš najveći prioritet je vaša finansijska stabilnost i o vama ćete biti zbrinuti kroz cijeli proces. Za više informacija o našoj ponudi zajma, molimo pošaljite nam vaš zahtjev za kredit putem: Email: ([email protected]) ILI; WhatsApp: +447903159998 2020 © llSva prava zadržana
Srdacan pozdrav svima koji su procitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a takoder tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Procitao sam svjedocanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim covjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog covjeka, ovo je vrlo lak nacin da dobijem kredit od pouzdanog covjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedocenje u svim društvenim medijima jer sam mu obecao da cu ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da takoder možete dobiti posao i investirati u posao E adresa: [email protected] (+16014560144)