x

IMA LI OSIM LJUBAVI I SVAĐE? Amra Halebić i Haris Mračkić pred fojničkom publikom snimili spot za novu pjesmu!

Mladi pjevač Haris Mračkić koji je svoju sreću okušao kroz najgledaniji muzički show u regionu ``Zvezde Granda`` ukrstio je svoj glas sa Amrom Halebić. Poslije snimanja dueta u studiju, ``bacili`` su se na ekranizaciju, a sinoć je snimanje obavljeno u diskoteci Triumph u Fojnici. 

Diskoteka Triumph

Polje Ostružnica, Fojnica - BiH

062/686-371

Iako već duži vremenski period radi i nastupa, Haris Mračkić je posebno opažen kroz Zvezde Granda, gdje je, sudeći prema komentarima na YouTube-u, osvojio publiku ``na prvu``.

 

Šarmantni mladić karakterističnog vokala je pridobio novu publiku, a ne gubi vrijeme, pa je zajedno sa Amrom Halebić snimio pjesmu koja nosi naziv ``Ti i ja``. 

 

Kako saznajemo, duetska numera govori o ljubavi jednog para, a da li u ovom slučaju dolazi i do razmirica, kao što je s većinom saputnika, saznat ćemo za nekoliko dana kada će pjesma i spot ugledati svjetlo dana. 

 

Inače, numera je ekranizovana na nekoliko lokacija. Pored Sarajeva, snimanje je obavljeno u Fojnici, pa je tako fojnička publika u diskoteci Triumph ovoga petka, 21. aprila bila dio snimanja. Haris je ujedno održao uspješan nastup, gdje je zahvaljujući sjajnom repertoaru napravio vrhunsku atmosferu za sve prisutne. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.