x

uzvratila hejterima

Imaš li ogledalo? Grudi su ti kao kese za čaj! Vanja Mijatović nakon vjenčanja na meti brutalnih komentara, a ovako je odgovorila!

Pjevačica Vanja Mijatović organizovala je gala slavlje povodom vjenčanja, gdje je okupila svoje najmilije, među kojima su se našle i brojne kolege.

Vanja je zablistala u raskošnoj vjenčanici prepunoj kristala i bisera, a slavlju je prisustvovao veliki broj ličnosti sa estrade, od kojih su se mnogi latili mikrofona i zabavili brojne goste.

Pjevačica tokom cijelog dana nije skidala osmijeh s lica, ne skrivajući radost zbog novog životnog poglavlja, međutim, odmah nakon što su njene fotografije u vjenčanici dospjele u javnost, Vanja se susrela sa pojedinim negativnim komentarima koje niko nije očekivao.


Naime, na društvenim mrežama u moru komplimenata na račun njenog izgleda, našli su se pogrdni komentari, a pjevačica hejterima nije ostala dužna.

– Ženo, s..e su ti do pupka! Jbt! Imaš li ogledalo? - glasio je jedan od komentara, na koji je odreagovala prvo Vanjina mama Snežana Mijatović:


– To je u ovom trenutku njoj sigurno presudna informacija, do pupka nisu budite sigurni - napisala je Snežana, a onda je uslijedio odgovor:

– Nebitno, ali su em malene em kao kese za čaj, neukusno - nastavila ja nepoznata osoba sa zamjerkama na Vanjin izgled.


– Ajde odj..i mi sa profila, ne želim negativnu energiju neostvarenih ljudi ovdje. Ne uklapaš mi se u sve ove kulturne i divne ljude - poručila je Vanja hejteru.

– A ti si baš kulturna u vjenčanici i sa tim kesicama umjesto grudi, seljančuro - odgovorila je Vanji dotična osoba.

.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.