x

Incident: Napad na skupštinsko obezbeđenje!

Građani četvrti dan zaredom organizuju protest u Beogradu.

Policijske snage su raspoređene oko Skupštine Srbije i po cijelom centru grada.

U utorak i srijedu protesti su bili nasilni, dok je u četvrtak uglavnom bilo mirno ispred Skupštine.

20.51 - Pokušao da preskoči ogradu!

Još jedan incident! Čovjek u majici "Obraza", zabranjenog 2012. godine, pokušao je da preskoči ogradu, ali je u tome spriječen.


20.48 - Incident!

Jedan čovjek je flaše pune vode bacao na skupštinsko obezbjeđenje, ali su ga pripadnici desničarskih opcija savladali i pozvali policajce da ga odvedu, što su oni i učinili. 


19.53 - Verbalni sukob levičara i desničara

Ispred Narodne skupštine se dogodio incident kada su se verbalno sukobili desničari, koji, prema transparentima, "brane" Kosovo i Krim, i ljevičari, koji, kažu, dolaze da "podrže ljekare" u borbi protiv korone. Predstavnici lijevog bloka nosili su transparente na kojima je pisalo "Nećemo da budemo jeftina radna snaga", "Zdravstvo dostupno svima", i dijelili papire na kojima su ispisali zahtjeve, među kojima je i zahtjev da vlast odustane od uvođenja policijskog časa tokom trajanja epidemije. Jedan od njih, mladić iz grupe lijevog bloka u megafon je govorio da su došli da daju podršku medicinskim radnicima, a onda su mu prišli desničari i uslijedila je rasprava ko koga predstavlja i ko predstavlja narod.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.