x

BRAZIL

Influenserica zbog dekoltea izbačena iz tržnog centra: „Nisam kriva što imam velike grudi“

Svi su me gledali i činilo se kao da sam opljačkala radnju ili počinila nekakav zločin, ispričala je za „Mirror“


Influenserica Džaina Lima (Jaiane Limma), koja ima pola miliona pratilaca na Instagramu, požalila se kako je doživjela neprijatnu situaciju u jednom tržnom centru u Brazilu. Kako tvrdi za „Mirror“, nju je obezbjeđenje izbacilo zbog suknje i dekoltea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lima je rekla da je “ponižena” nakon što su je navodno izbacili iz tržnog centra jer je nosila “neprikladnu” odjeću i tvrdi da se to dogodilo upravo zato što ima velike grudi.

Džaina je izjavila da nije učinila ništa što bi opravdalo izbacivanje iz centra, gdje je s prijateljicom pravila snimke koje je objavila na društvenim mrežama.

Kako je rekla, odjeću je izabrala jer je napolju bilo jako toplo. Fotografije koje se šire na internetu pokazuju kako je obezbjeđenje izvodi iz tržnog centra, u scenama koje je opisala kao “apsurdne”.

- Otišla sam u tržni centar i bila sam ponižena. Živim na obali i bilo je 30 stepeni. Imale smo ideju da napravimo video, kao što rade mnogi influenseri. Vidio je snimljen na pokretnim stepenicama i možete vidjeti da nije ništa previše. Znam da su moje grudi velike i da se ističu, ali volim ih. Uspjela sam da snimim jedan video.


Nisam snimila nikakve izloge niti bilo šta što krši zakon. Niti sam zaslužila da me ponižavaju pred svima. Tada je jako visok čovjek došao do mene i vikao, htio je da mi oduzme telefon, pozvao je još dva člana obezbjeđenja. Svi su me gledali i činilo se kao da sam opljačkala radnju ili počinila nekakav zločin – ispričala je za „Mirror“, prenosi Cdm.me.

Ljudi su joj u komentarima pisali da je klasična “instagramuša”, kojoj je cijeli profil u fotografijama ogromnih grudi i da svoje atribute namjerno ističe zarad pažnje.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.