x

Iskopala sam rupu i ubacila bebu: Majka iz Apatina mužu ispričala šta se dogodilo, on otišao u policiju i prijavio zločin!

Sabrina N. (25) iz Sonte kod Apatina uhapšena je juče zbog sumnje da je tek bebu bacila u septičku jamu! Leš novorođenčeta je poslat na obdukciju, a prema nezvaničnim informacijama, dijete je bilo mrtvorođeno.

Da tragedija bude veća, Sabrinin stariji sin je iznenada umro prije mesec i po dana, ali je utvrđeno da je u pitanju bila prirodna smrt.  Prema riječima izvora iz istrage, Sabrina je još prije tri nedjelje bacila bebu u septičku jamu u dvorištu porodične kuće u Pionirskoj ulici, i nikom nije rekla šta je uradila. Međutim, njen muž Kristijan se juče vratio sa privremenog rada u Mađarskoj i vidio da Sabrina više nema trudnički stomak, i da nema bebe.

- Sabrina mu je priznala šta je uradila i Kristijan je odmah pozvao policiju. Beba je nađena u improvizovanoj septičkoj jami, koja je napravljena od starog bunara u dvorištu kuće. Beba nije bačena kroz otvor na jami, jer je na njemu teška betonska ploča, već je Sabrina, po sopstvenom priznanju, iskopala rupu pored jame. Zatim je umotala bebu u ćebe i kroz rupu ubacila dijete u jamu - objašnjava naš izvor.


Sabrina je, kaže on, ispričala da se prije tri nedjelje porodila u kući.

- Ona se, navodno, odmah potom onesvijestila, a kad je nakon izvjesnog vremena došla sebi, beba više nije davala znake života. Zatim je leš bacila u jamu. Sabrina se žalila i da je krvarila dugo nakon porođaja - naveo je naš sagovornik.

Komšije ove porodice su bile u čudu kada su vidjele policijski i pogrebni auto ispred Sabrinine kuće. O tome šta se desilo ništa nisu znali ni Sabrinin otac, a ni brat po majci, koji su juče po podne došli ispred njene kuće, pitajući u čudu prisutne šta se desilo i zbog čega je policija tamo.

- Bio sam u ponedjeljak kod Sabrine, ali nisam primijetio ni da se porodila, ni da se nešto desilo sa bebom. Ništa mi nije rekla. Sve je djelovalo normalno - čudio se Sabrinin polubrat.


I Sabrinin otac je bio zaprepašten, tvrdeći da ništa ne zna o tragediji.

- Ništa čudno nisam primijetio na ćerki, ništa nije naslućivalo da ovako nešto može da uradi - jadao se Sabrinin otac.

Dok je trajao uviđaj, ljekar iz apatinske Hitne pomoći konstatovao je smrt bebe, a zatim je vozilo JKP "Naš dom" preuzelo tijelo i odvezlo ga na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.

U Sabrininoj kući juče po podne bila je i radnica apatinskog Centra za socijalni rad, koja je porazgovarala sa svim članovima ove porodice.

Sabrina i Kristijan, inače, imaju još dva sina, uzrasta tri i četiri godine, a o njihovoj daljoj sudbini odlučiće Centar za socijalni rad, u saradnji sa drugim nadležnim službama. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.