x

ISPOVIJEST ODBJEGLE SNAJKE: Htio je golu da me veže za drvo i zapali!

Nevena Savović (26) iz Požarevca, koja je bila žrtva otmice, fizičkog i psihičkog maltretiranja, u ispovijesti za “Alo!” tvrdi da je u posljednjem trenutku pobjegla iz pakla u kome je sedam godina živjela sa nevjenčanim suprugom Nenadom Ilićem (30).

- Trpjela sam batine godinama. Sramota me je da pričam šta mi je sve radio. Kad je došao u Bobovo nadomak Svilajnca kod mojih prijatelja koji su mu osigurali sklonište, odmah je počeo zvjerski da me udara! Zaprijetio mi je da će me zbog bjekstva od kuće skinuti golu, vezati za drvo i zapaliti! Vikao je da će mi on presuditi i da više nikada neću vidjeti djecu - drhtavim glasom priča Nevena Savović (26), koja je poslije otmice sa kćerkom (5) i sinom od 17 mjeseci vraćena kod prijatelja koji su joj našli novo sklonište.

 

Nevena Savović tvrdi da je Slađan Strainovića poslije drame koja se prije 15 dana odigrala u Bobovu njoj i djeci iznajmio stan u drugom gradu i obezbijedio joj nešto novca, hranu i pelene za sina dok se sama ne snađe.

 

- Neizmjerno sam zahvalna porodici Strainović, koja me nije ostavila na cjedilu kad su svi digli ruke od mene i djece. Krivo mi je što su zbog svoje ljudskosti i dobrote i sami bili ugroženi, jer ih je napao moj bivši suprug sa članovima porodice. Kada su čuli šta sam sve preživjela, ponudili su mi privremeni smještaj. Kod svoje majke nisam mogla da odem, jer nema prostora niti uslova za život. Tamo uopšte nije sigurno, jer me je Nenad poslije odlaska od kuće prvo tražio kod majke. Išao je da provjerava da li se krijem negdje u blizini. Jednostavno, nije mogao da podnese što sam mu rekla: “Dosta!”, i što sam odlučila da stavim tačku na fizičko i psihičko maltretiranje, kako njegovo tako i njegove porodice - u jednom dahu priča Nevena.

 

Prema njenim riječima, o svojim problemima je obavijestila policiju i Centar za socijalni rad i poslije toga otišla od siledžije.

 

- Još iz glave ne mogu da izbacim slike upada u kuću Strainovića. Izvukli su me iz sobe i bukvalno me izbacili kroz prozor! Dok su me vukli uzbrdo ka parkiranom automobilu, vidjela sam kamere na jednoj kući koje su sve to snimile. Bila sam sigurna da živu glavu neću izvući i da djecu nikada više neću vidjeti, ali me je policija spasla! Rekla sam policajcima za te kamere, jer im od snimka ne treba veći dokaz! Dobila sam privremeno starateljstvo nad djecom i gledam gdje ću - gotovo plačući kaže Nevena i tvrdi da nije u vezi sa Danijelom Strainovićem.

 

- On je divan i pažljiv. Osam godina je mlađi od mene i ima svoj život i djevojku u Austriji. Upoznao nas je zajednički prijatelj i krivo mi je što je neko njegovu dobrotu pogrešno protumačio - poručila je nesrećna žena na kraju razgovora.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.