x

ISTINA IZAŠLA NA VIDJELO! IVAN MARINKOVIĆ SVE OTKRIO: "Platio sam joj 100 eura za sat vremena sek*a!" UKUĆANI SE ZALEDILI!

Ivan Marinković je u toku emisije "Vruća stolica" ispričao zanimljiva događanja koja su bila vezana za njegov se*sualni život, tačnije o tome kako je plaćao djevojku za određene usluge.

"Ja nikad u životu nisam platio djevojku za usluge. Priznajem samo ovo, ovih mjesec i po dana kojih sam bio napolju prije ulaska, nisam imao odnose sa djevojkom i falio mi je se*s, a nisao znao šta da radim", započeo je Ivan priču, a zatim dodao:


"Ja okrenem par brojeva, pritom, prvo sam tražio na internetu, kucao sam "djevojka za ono", ali mi ništa nije izlazilo" izjavio je Ivan, vodeći se pričom, jer je Ljubica Stefanov bila na stolici izložena pitanjima novinara, pa je nastavio kako je našao djevojku:


"Ne znam kako sam ni našao, imao sam par nekih brojeva, sve su bile nedostupne, ali se javila jedna i pitala me gdje si, i ja sam joj rekao gdje sam i ona mi rekla da spremim sto eura za sat vremena", izjavio je takmičar.


Marinković je opisao da je djevojka sa kojom je proveo noć bila prelijepa, ali se sjetio da mu je djevojka tu, pa se ispravio da pored njegove Jelene nikad nije vidio ljepšu djevojku.



(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.