x

progovorila

Istina je da smo raskinuli, sada sam sama i sretna, nastavila sam dalje: Tamara Milutinović prvi put o raskidu sa kompozitorom!

Pjevačica Tamara Milutinović nedavno se našla u žiži interesovanja kada se u javnosti pojavila informacija da je navodno raskinula sa kompozitorom Saškom Nikolićem.

Ona je sada u emisiji "Puls Srbije", na Kurir televiziji otvoreno govorila o ljubavi i raskidu.

"Zbog prirode moje posla, svjesna da sam da jednog dana moram izaći i staviti tačku na sve priče i naslove zbog čega sam sad ovdje. Samo da kažem da je istina to što se piše. Nisam više u vezi, sada sam sama i srećna sam. Super je biti sam. Bila je ljubav velika, ali smo odlučili da stavimo tačku. Nastavili smo dalje svojim životima. To je danas svakodnecvnica", rekla je ona na samom početku i dodala:


"Moram da pričam o tome, jer ako se pravim luda to će trajati u nedogled. Tačno je da sam sama, a šta je razlog ne želim da pričam, ne treba pričati. Jednostavno nije išlo više, to je negdje normalno".

Tamara je istakla da nikada nije željela da gradi kariejru na skandalima, već isključivo na svom talentu i trudu.


"O svom privatnom životu nikada nisam govorila, i kada se pisalo da smo zajedno, nisam davala izjave. Ne želim da pričam o privatnosti dok ne nađem osobu koja će ići sa mnom pred oltar. Ovo je moja jedina i posljednja izjava na ovu temu i da se stavi tačka na ovo. Nikad nisam željela da gradim karijeru na skandalima, ali zbog prirode posla je to neizbježno", smatra Tamara.

Na pitanje da li je teško biti njen partner, Milutinovićeva je odgovorila: 


"Ne znam, to moraš da pitaš moje partnere. Rekla bih da nije teško, sa mnom je vrlo lako. Samo je pitanje ko može da izdrži taj moj tempo. Nikome ne može da odgovara da mu žena ujutru dolazi kući. Ali ja mislim da pravi uvijek dođe i ostane, onaj koji može da se nosi sa tim, on ostane. Svakoj ženi treba jak muškarac, sposoban, takav će i doći", sigurna je pjevačica.

Ona je otkrila da sada nije spremna za novu vezu, te je priznala da joj prija kada je sama.

"Sada nisam spremna, želim da se posvetim sebi, da budem svoja. Volim da budem svoja. Nikada nisam izlazila iz veze u vezu. Treba mi vremena da se vratim na fabrička podešavanja. Dok ne naleti neko ko će da privuče moju pažnju, što nije lako. Ja sam sada emotivno na svojim nogama, samo želim da radim na sebi, da se posvetim. Prija mi da budem sama", iskrena je ona. 

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.