x

hit foto

Iva bi spalila ovu fotku da može: Bez ikakvih korekcija i fotošopa, konačno vidimo njeno pravo lice!

Pobjednica treće sezone rijalitija ''Zadruga'' i bivša voditeljka Iva Grgurić važi za jednu od najpoželjnijih dama sa naše javne scene. Na njenu ljepotu i izvajano tijelo ne ostaju ravnodušni ni muškarci ni žene.

Ipak, ona nije uvijek izgledala tako. Naime, ako vratimo sjećanje na samo nekoliko godina ranije, shvatićemo da Iva tada i sada nisu ista osoba, bar kada se radi o fizičkom izgledu.

Kada se pojavila, Iva je imala manje usne, oblije lice, prirodni nos i ne tako istaknute jagodice. Grudi su joj bile mnogo manje, a i samo držanje joj je bilo drugačije. Oni koji obraćaju pažnju na svaki dio njenog lica, kažu i da joj je brada drugačija.


Pobjeda u rijalitiju ''Zadruga'' donijela joj je 50.000 eura, a reklo bi se da je većinu novca, ako ne i sav dobitak uložila u sebe.

Iva je operisala nos i uradila zube, a hijaluronskim nitima podigla lice i napravila konture, kako je danas to moderno. Iako je već imala silikone, odlučila je da ih zamijeni novim, mnogo većim, te sada može da se pohvali ozbiljnom kubikažom poprsja.


Iz teretane ne izlazi i isključivo nosi skupocjene krpice, čak se nedavno požalila da je prevarena za nekoliko torbica za koje je mislila da su original i na njih dala nekoliko hiljada eura.

Grgurićeva putuje po luksuznim destinacijama, hvali se skupocjenim nakitom i poklonima koje je dobijala, te je jasno da je od svog učešća u rijalitiju debelo profitirala, kao i da je jedna od rijetkih koja je taj novac dobro investirala.

.

.

..

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.