x

Ivana je bila izvrstan student Farmaceutskog fakulteta, vrijedna i uvijek nasmijana: Ovo je lijepa Kraljevčanka koja je preminula nakon stravične nesreće na Ibarskoj...

Dvadesetjednogodišnja Ivana Marković iz Kraljeva preminula je sedam dana nakon stravične saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali.  

Nesretna djevojka je bila teško povrijeđena u udesu koji se prošle subote dogodio u kraljevačkom naselju Grdica, gdje je na mjestu nastradao njen otac Ilija Marković.

Srce lijepe Ivane nije izdržalo i ona je preminula u petak popodne u Kliničkom centru Srbije u Beogradu.

Ivana, inače iz Kraljeva, bila je student Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, a rođaci govore kako je bila izvrstan student. Na Fejsbuku je često objavljivala fotografije sa sestrom i bratom, na kojima je uvijek bila nasmijana, a komšije kažu da su svi iz porodice vrijedni i pošteni ljudi.

Ivanin otac Ilija, koji je nastradao na licu mjesta kada se zakucao u kamion, bio je inače profesor u Mašinsko-tehničkoj školi "14 oktobar" u Kraljevu, a đaci i kolege su imali za njega samo riječi hvale.


Osim Ivane, sa suprugom Gordanom koja je teško povrijeđena u nesreći, Ilija ima još dvadesetrogodišnju kćerku i četrnaestogodišnjeg sina.

Podsjetimo, te kobne subote Markovići su se sa Ivaninom rođenom tetkom i tečom, svojim „hjundaijem“ uputili za Beograd. Na samom izlasku iz Kraljeva, vozač Ilija je pokušao da pretekne traktor sa prikolicom i pod još nerazjašnjenim okolnostima direktno se sudario sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.