x

kupila imanje

Ivana Selakov dala 500.000 eura za dvije kuće u okolini Zlatibora: Moj muž je oduvijek to želio!

Pjevačica Ivana Selakov gostovala je na Blic TV u emisiji "Show se nastavlja" gdje je otkrila da je od nedavno postala preduzetnica.

Kako je priznala tom prilikom, kupila je imanje i izgradila dvije kuće, za koje su mediji pisali da je dala čak pola miliona eura, a kako kaže preduzetnik je već 15 godina.

- Uvijek sam razmišljala da mi koje se bavimo muzikom, pogotovo žene ne znamo kada će to stati. Moj Peđa je uvijek želio da ima vikendicu, da bude van grada i na kraju smo se odlučili za mjesto pet kilometara od Zlatibora. Da bude van grada, gdje je netaknuta priroda. Trčkaraju divlji konji i prelijepo je... To smo uzeli za nas, za porodicu i prijatelje, a u perspektivi da bude i neki biznis. Lijepo je - otkrila je Ivana Selakov za Blic Tv.


Ona se osvrnula i na svoj odnos sa nevjenčanim suprugom Predragom Mirkovićem, sa kojim je u vezi od 2008. godine.

- U početku je bilo - ima vremena, a sad nema poente. Imamo dijete, imamo zajednicu koja je vanbračna... Sad kad bismo se vjenčali, kao čemu to. Mnogo je bitnije imati skladnu zajednicu i porodicu i da li je na papiru...


- Ja sam odmah bila zaprošena i tada nam je bilo bitno da se skućimo. Krenuli smo stan na Altini u Zemunu. Malo po malo... Bilo nam je bitnije da funkcionišemo dobro privatno i poslovno, jer smo mi i privatni i poslovni partneri. Dijete kao apsolutno najbitnija stvar jedne takve zajednice. Kruna je opasnica, ima svoj karakterić, koji je više tatin. Obožava muziku, vidjećemo da li ima glasa, prerano je - kaže Ivana Selakov.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.