x

šou program

Iz bolnice u rijaliti: Miljana s posebnim uslovima ulazi u Zadrugu 6! Evo kakve uslove traži!

Iz dana u dan Miljana Kulić se oporavlja od komplikacija koje su uslijedile nakon operacije smanjena želuca, zbog čega joj je život visio o koncu. Čim je došla sebi, Nišlijka je počela da pregovara o ulasku u sljedeću sezonu rijalitija "Zadruga" i ugovorila posebne uslove zbog novonastale situacije.

- Miljana je rijaliti-igrač i to je njen posao. Naravno da će ući u Pinkov projekat, jer em želi, em živi taj način života. Bez nje ne može ni da se zamisli ovaj program. E sad, s obzirom na to da je situacija specifična, ona će imati i posebne uslove. Dakle, zdravstvena njega će biti na maksimalnom nivou. Ona će imati nadzor ljekara, koji će voditi računa o terapiji koju prima. Takođe režim ishrane i sna mora da joj bude usklađen, pa će zbog mira biti izolovana od ostalih učesnika - priča naš izvor i dodaje.


- Što se honorara tiče, on će biti nepromijenjen kao i prošle godine. Inkasiraće ona lijepu svotu, a plus će imati tretman kao niijedan drugi ukućanin. Miljana mora samo da smanji cigarete, a sve ostalo će se nekako riješiti pomoću dobre organizacije. Sva sreća što je njeno zdravstveno stanje stabilno i što više nije životno ugrožena. Sad čekamo početak rijalitija i da vidimo kako će se snaći sa svim poteškoćama zbog operacije želuca - završava naš izvor. Miljana Kulić se i dalje ne javlja na telefon poznat redakciji, kao ni njena majka Marija, koja dosta vremena provodi kod kćerke u bolnici.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.