x

EMOTIVNA OBJAVA

Iz kluba se oprostili od stradalog mladića Aziza (24): Ne postoji riječ da opišemo trenutnu prazninu

Aziz Mulić poginuo je u nesreći koja se sinoć dogodila na M-17 kod Maglaja


Dvadesetčetverogodišnji mladić Aziz Mulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko ponoći dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Liješnica kod Maglaja.

Od njega su se oprostili iz NK Natron Maglaj, kluba za koji je navijao.

- Ako bi pokušali da opišemo trenutno stanje i prazninu koju osjećamo, za to ne bi postojala adekvatna riječ i adekvatan opis. Bio si drug, prijatelj i brat, za naš klub bio si više od navijača.

Znamo da ti ne možemo zahvaliti za svu onu podršku bez obzira na vremenske uslove, za svaki pljesak i svaku pjesmu sa tribine, ali ono što ti možemo obećati jeste to da te nećemo dati zaboravu. Samo su suze iskrene, one nikada neće krenuti iz oka ako duša ne boli, a sada boli... jer tebe, tvoje mjesto i prisustvo niko nikada neće moći da zamjeni.

Znamo da ćeš sa nama biti i u nedjelju, samo sa nekog ljepšeg mjesta. Zile naš, vidimo se i hvala ti na svemu - naveli su iz Natrona.

Također, iz Natrona su naveli da su mislima i dovama uz njihove polaznike juniorske selekcije, Ahmeda Mušinovića, Ahmeda Huseinbašića i Anadina Ahmetovića sa željom da se što prije svi izvuku iz ove teške situacije.


Izvor: avaz.ba



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.