x

Izbačena je sinoć iz rijalitija, a onda je otkrila nešto što nismo mogli da vidimo!

Suzana Perović Blondi izgubila je u borbi sa Aleksandrom Subotić, kada su u pitanju glasovi publike. Njih dvije su, kako to uvijek biva kada je izbacivanje u pitanju, igrale igricu, poslije koje su pobjedniku duplirani glasovi publike.

Iako je Karađorđe Subotić želio da njegova kćerka bude izbačena, pa je zato i nominovao, Aleksandra je ipak ostala u rijalitiju.


Blondi se pozdravila sa svim učesnicima, a onda je krenula put studija gdje je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević. Ona je tada ispričala neke detalje koji se nisu vidjeli na malim ekranima.


- Marijana je djevojka koja mikrofon drži i pjeva samo tri pjesme, a ostali pjevaju umjesto nje. Pola sata je bila sa Savom u toaletu, a kada ju je pitao gazda šta je radila ona se samo nasmijala i rekla da je bilo fatastično. Kod Lazara je spavala četiri noći. Bila je sa Lazarom samo bi trebalo da se uhvati caka kako to da priznaju - otkrila je Blondi.

Aleksandra Subotić i David Dragojević su zbog svoje turbolentne veze u žiži javnosti, a Blondi je rekla da je savjetovala zadrugarku da svom partneru ostavi malo prostora za sebe.

- Ako tako Aleksandra nastavi, prekinuće vezu sa Davidom. Rekla sam joj da ga guši - rekla je Blondi. 





KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.