x

MNOGIMA JE NEJASNO

Izbaci iz života ljude kojima ne vjeruješ: Marko Miljković se nije pojavio na Luninom rođendanu, a sada najnovijom objavom šokirao!

Luna Đogani jučer je proslavila 27. rođendan, a njen suprug Marko Miljković se nije pojavio na proslavi, a nije joj ni čestitao javno kao što je to radio prethodnih godina što je mnoge začudilo.

Luna je na rođendanskoj žurki okupila najmilije, ali se Marko nije pojavio pa je svjećice oduvala sama.

Marko se za njen rođendan nije oglašavao na mrežama, a sada je objavio snimak na svom Instagram profilu i "bacio sve u rebus".


Objavio je video glumca koji citira sljedeće rečenice:

- Svakog dana uzmite 15 minuta i provedite ih u tišini;

- Svakog dana budi više pozitivan, nego negativan;


- Ne laži. Tvoja riječ je tvoj ponos;

- Ohrabri ljude kojima vjeruješ da te kritikuju;

- Izbaci iz života ljude kojima ne vjeruješ.


Inače, za vrijeme rođendanske žurke, Luna je na storijima objavljivala snimke sa svojim drugaricama, majkom Anabelom Atijas i sestrom Ninom, ali Marka nigdje nije bilo, pa su mnogi pomislili da između njih nije sve u najboljem redu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


HVALA VAM Dr. Apata ŠTO STE OBNOVILI MOJU SREĆU I MOJU OBITELJ. WHATSAPP / NAZOVI (+66 81 302 8552). Bok, ja sam Shira Elijah. Nakon godina provedenih u zajednici zvanoj brak s mojim mužem, on je bio nasilnik i uništio je ljubav koju smo dijelili i ostavio me. Učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela nazad jer sam ga voljela. pa sam prijateljici objasnila svoj problem, a ona mi je predložila da se obratim čarobnjaku koji joj je pomogao da baci čaroliju na koju je zatrudnjela i vratio muža. Nisam imao izbora nego pokušati. Povezao sam se s čarobnjakom po imenu dr. APATA na WhatsAppu i uvjerio me da nema problema i da će sve biti u redu. Rekao mi je sve što sam tražila i iznijela, tako da me urok iznenadio nakon 48 sati, a suprug me nazvao ispričavajući se za sve što je bilo kao golema i neodoljiva radost. Bila sam tako iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo Želio je da mu se vratim. Također je rekao da me jako voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu pa smo ponovno počeli živjeti sretno zajedno. tako da svi koji trebaju pomoć u vezi bilo kakvih problema mogu kontaktirati ovog pravog i vrlo istinskog čarobnjaka na ([email protected]) Možete ga također kontaktirati na Whatsapp ili Viber na (+66 81 302 8552). kontaktirajte ovog velikog čovjeka danas i riješite svoje probleme 100%
Moje ime, Naomi Samuel Nakon 12 godina braka, moj muž i ja smo se svađali na ovaj ili onaj način dok me nije konačno ostavio i preselio se u Kaliforniju kako bi bio s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da više nikada neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla kontrolirati bol koja mi je mučila srce, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom jer sam stvarno bila zaljubljena u svog muža. Razmišljam o njemu svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uzrujana i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja sugerira da bi dr. Apata mogao pomoći svom bivšem povratku. Pa sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što da radim. Učinila sam to i onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije suprug me stvarno nazvao i rekao mi da i njemu jako nedostaju djeca, tako nevjerojatno!! Dakle, vratio se taj dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i djeci. Naš brak je bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. APATI. On je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Apata bio pravi i moćni čarobnjak. Uvijek ću se moliti da poživi još dugo pomažući svojoj djeci u vremenima potrebe, ako ste ovdje i treba vam bivši ili je vaš muž otišao drugoj ženi, prestanite plakati, odmah kontaktirajte ovaj moćni kotač za sricanje. Ovo je njegova adresa e-pošte za kontakt na: {[email protected]} ili WhatsApp / viber putem njegovog kontakta u nastavku (+6681 302 8552) Hvala dr. apata.