x

ODBILA MU POSUDITI NOVAC

Izvor blizak Shakiri tvrdi da su nju i Piquea razdvojili problemi finansijske prirode!

Nagađanja oko prekida Shakire i Gerarda Piquea se nastavljaju, a izvor blizak kolumbijskoj zvijezdi sada je dao naslutiti kako su za kraj njihove dugogodišnje veze krivi problemi finansijske prirode.

Bivši dečko jedne od pjevačicinih sestara Roberto Garcia, rekao je za španske medije kako su problemi između para počeli zbog novca.

Naime, Pique je navodno od svoje partnerice tražio veliku količinu novca za ulaganje u druge poslove, što je pjevačica, uz konsultovanje sa svojim roditeljima, odbila.


“Prema onome što znam, između njih dvoje postoji ekonomski problem. Navodno je Piqué tražio novac od Shakire što je njena porodica odlučila odbiti. Oni nisu miješali svoje novce", rekao je Garcia, pa dodao: "I Shakira je ulagala u druge poslove. Imala je ideju da napravi nešto na Bahamima. Tu su nastali problemi", rekao je i dodao kako su tada počele stalne svađe.


Roberto također tvrdi da je odnos para već duže vrijeme bio "na klimavim nogama" te da se pjevačica nikada nije imala namjeru udati za nogometaša.

"Taj odnos je već duže vrijeme narušen, ali su javnosti davali sliku da je sve u redu. Shakira se usredotočila na Piquéa jer joj se sviđalo da bude otac njezine djece. Znala je da se nikada neće udati za njega", rekao je.


Od prekida para, španski mediji podijelili su brojne detalje o njihovom odnosu, a jedan od posljednjih je onaj da su pjevačicu Piqueovi najbliži prijatelji navodno nazivali "La Patrona" (prijevod - šefica), zbog njenog ponašanja.

S druge stane, pojedini su izvještavali i kako se kolumbijska pjevačica namjerava odseliti u SAD.


Iako se par nikada nije vjenčao, Shakira i Piqué mogli bi svoje nesuglasice iznijeti na sudu gdje će biti odlučeno o njihovim pravima nad sinovima Milanom i Sashom.

Zvijezde su, podsjećamo, potvrdile prekid svoje veze zajedničkim saopštenjem, a koje je došlo nakon glasina kako je nogometaš prevario Shakiru. Od tada, Španca povezuju sa brojnim djevojkama, a navodno je već uplovio i u novu ljubavnu vezu.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.