x

skandalozne riječi

Ja nisam fan Rade Manojlović, ja sam njen j..ač: Opsjeduti fan pjevačice ne prestaje sa provokacijama!

Rada Manojlović nedavno se našla u centru skandala kada je opsjednuti fan Dario Šogorović u javnost iznio tvrdnje da joj je 10.000 eura platio za s..sualne usluge.


Dok je pjevačica ove izjave negirala, Dario nije odustajao od svoje priče, a sada je Šogorović izjavio da zbog afere sa Manojlovićevom dobija prijetnje, te istakao da on nije njen opsjednuti fan.

– Ti si fan Rade Manojlović– glasilo je pitanje Meme Haljevca.


– Kakav fan, bolje reci j..ač, kakav fan? Smiješno. Postoji dovoljno dokaza da ja nisam fan njen. Postoji naš p..no snimak. Iznajmio sam sef u Austriji gdje imam telefon na kojem imam sve te dokaze. Zaista imam prijetnje, jednom su me jedni ljudi i presreli tražili mi stvari i taj mobilni, jedva sam živu glavu izvukao. Od tada sam u bjekstvu– govorio je Dario.

On tvrdi da je pjevačicu upoznao prije tri godine dok je ona bila u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem.


– Upoznali smo se prije tri godine, imala je koncert u Prnjavoru, odakle su moji roditelji. Sredio sam joj sve kod tog gazde i tako je krenulo. Postoji snimak na kojem je ljubim, snimak gdje šetamo… Ona je tada bila sa Harisom, on je to čuo i raskinuli su. Onda je on mene tad kontaktirao, ja sam rekao da to nije istina i oni su se pomirili. Ne mogu više normalno da hodam ulicom, ne mogu da izdržim. Da mogu da vratim vrijeme ja sad s njom ne bih bio, nije vrijedila tih 10.000 eura, a kamoli ovoga. Em sam platio, em imam probleme. Imam problema, to je kao da sam nekome dao pare i on me sada ganja. Najviše sam u Hrvatskoj, izbjegavam Bosnu i Srbiju. Veliki mafijaši se raspituju za mene– izjavio je Šogorović, prenosi Kurir.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.